2016 színei a rózsakvarc és a derűs kék

2016-os év színe a rózsakvarc és a derűs kék2016-os év színe a rózsakvarc és a derűs kék

Az idei év az első alkalom hogy a Pantone Color nem egy, hanem két árnyalatot, illetve egy kombinációt nevezett ki hivatalosan az év színének. Az egyik a rózsakvarc, mely egy derűs rózsaszín, másik a téliesebb kék. Ez a színpáros képes megmutatni milyen engyensúly lehet a melegebb és a hűvösebb árnyalatok között.

A tavalyi év színe a Marsala nagy hatással volt élet egyes területeire, így az esküvők világára is. Nagy valószínűséggel nem lesz ez máshogy idén sem.

Rose quartz – Rózsakvarc

2016-os év színe a Rose quartz, vagyis a rózsakvarc

2016-os év színe a Rose quartz, vagyis a rózsakvarc

Alapvetően kiegészítő szín, mely valami merészebb, mint mondjuk a füge, vagy a smaragd árnyékában működhet remekül. Választhatod a ebből az árnyalatból a monkróm (egyszínű) megjelenést is. Vagy szeretnél hozzá valami csillogót is? Néhány fém kiegészítő, mint a réz, vagy vörös arany kombináció elképesztően ragyogó látványt adhat.

Serenity – Derűs kék

2016-os év színe a serenity, vagyis a derűs kék

2016-os év színe a serenity, vagyis a derűs kék

A nyugodtabb paletta képvislelője ez a kékes szürke árnyalat. Ennek a fémes színnek jól állnak a textúrák, próbáld ki a természetes leveles asztaldíszek kiegészítőjeként. De a mezei virágokból kötött csokroknak remek hátteret biztosít, ha ilyen árnyalatú a koszorús lányok ruhája.

1 komment 2016 színei a rózsakvarc és a derűs kék

  1. Az esküvőm most volt 2 hete és a dekoráció gyönyörű kék és ezüst színekben pompázott. Úgyhogy elmondhatom, hogy én már akkor követtem a 2016-os divatot. Meseszép volt minden. 🙂 A ceremónia egy gyönyörű tóparton volt, ha valaki nagyon kíváncsi itt megnézheti a helyet: http://www.nadaspihenopark.hu/galeria

Írj hozzászólást

Your email address will not be published.


*


A jelen üzenet elfogadásával vagy az oldal meglátogatásával elfogadja a sütik használatát.További információ.     ELFOGADOM
Már tag vagy?: belépés
Még nem regisztráltál?: regisztrálok
Szolgáltató vagy?: partnerkapu

Ügyfélszolgálatunk munkáját chat robot segíti!

A sok érdeklődés miatt először gépi (AUTOMATA) válasz fog segíteni a kérdésed megválaszolásában!


Ha mindent átolvastál vásárlói és bérleti tájékoztató oldalunkon, de még mindig maradt kérdésed, akkor lépj tovább az ügyfélszolgálatra:


Tovább az ügyfélszolgálatra


Miért jó? Mert azonnal választ kapsz a kérdésedre 0-24 órában!

0

Your Cart