Számatalan esetben jöhet jól egy ingyenes termékminta. Elkerülhetők vele a téves rendelések, és van mihez igazítani a dekoráció többi elemét.

Egy jó tipp lehet, ha először kiválasztotok egy főszínt, amely alapján könnyebb lesz kiegészítő színeket választani. Például ha a kedvenc színétek a rózsaszín, akkor ehhez választhatjátok a pasztell árnyalatokat vagy éppen a világoskék vagy szürke színeket.

Fontos figyelembe venni a divatot is, hiszen az esküvői trendek is folyamatosan változnak. Az idei évben például népszerűek az élénk színű virágokkal díszített esküvők, valamint az arany és bronztónusok is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.

Rendben, de mi van, ha az álom szín teljesen máshogy nézki monitoron, mint a valóságban? Erre vannak ingyenes színmintáink. Rendelj belőle és nézd meg élőben.

A legalapvetőbb  termékekből ingyenesen adunk egy kis darabot, csupán az esetleges szállítási költséget kell állnod, ha nem személyesen veszed át. Ezen kategória bármelyik ingyenes termékéből összesen 10db-ot tudsz rendelni.

Az esküvő színvilágának kiválasztása valóban nehéz lehet, hiszen számtalan lehetőség közül lehet választani. Először is fontos, hogy figyelembe vegyétek az évszakot, a helyszínt és a saját egyéni stílusotokat. Fontos, hogy olyan színeket válasszatok, amelyek harmonizálnak egymással és a környezettel is.

Ne feledjétek, hogy az esküvőtök egy olyan nap, amelynek emléke örökké velünk marad, így érdemes gondossággal és figyelemmel kiválasztani a tökéletes színvilágot, amely minden részletében visszaköszön majd az egész nap során.

Ha választasz még 30,000Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!