Nyitva tartásunk

A bérelt kellékeket legkésőbb zárás előtt 30 percig várjuk vissza szerződés szerint!
TIPP: Érdemes 12:00 előtt, vagy 13:00 után jönni, hogy elkerüld a sorban állást.

Elérhetőségeink

A webáruházunkban leadott személyes átvételes rendelésed mintaboltunkban veheted át:

Cím: 2030 Érd, Papagáj u 42.
(nem a családi ház)

Üzlet bejárat: Fácán köz felöli 2. nagykapu

A helyszínen

Fontos, hogy a helyszínen nem berendezett üzletbe érkezel, hanem elsősorban árukiadó pontra. A termékeket meg tudod tekinteni, de a kérésedre hozzuk elő raktárunkból..

Vásárlás a helyszínen

A helyszínen is tudsz vásárolni. A termékek oldalán láthatod a készletet. Viszont ez percről percre változhat, mivel az ország egész területéről folyamatosan érkeznek a megrendelések. Ha tudod, hogy mit szeretnél add le Te is a rendelésed, nehogy feleslegesen érkezz.

Termékek megtekintése

A raktáron lévő termékekből megtudjuk mutatni ami érdekel. Viszont nézelődni, vagy ötletelni első körben webáruházunkban érdemes. Hozzánk érkezni pedig akkor, ha már tudod mit néznél meg. Sokat gyorsíthat, ha a kosaraba rakod a termékeket. A helyszínen látjuk a kosarad tartalmát.
[További tudnivalók]

Bérlés a helyszínen

A rendeléseinket webáruházunk fogja össze. Itt, a termékek oldalán láthatók a bérelhető mennyiségek. A bérleti szerződéseket webáruházunk köti, így a helyszínen is csak a webáruházat használva tudsz bérléses rendelést leadni. Ezért érdemes a bérlés feltételeivel tisztában lenni indulás előtt.