Ha választasz még 30,000Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!


Esküvői dekoráció bérlés

Az esküvői dekoráció bérlése egy praktikus megoldás, amely segít csökkenteni a költségeket és minimalizálni a hulladékot. A dekorációk sokféle stílusban és témában elérhetők, így könnyen megtalálhatók az esküvői helyszínhez és az esküvői tematikához passzoló dekorációk. A bérlés segítségével nemcsak pénzt takaríthatunk meg, de elkerülhetjük a fölösleges dekorációs tárgyak felhalmozását is.

A bérlés lényege tehát, hogy az esküvői dekoráció házilag is megoldható. Olcsóbb és nem kell hozzá szaktudás.

Az esküvői dekorációk bérlésekor érdemes figyelembe venni az esküvői helyszín méretét és jellegét, valamint az esküvői tematikát. Fontos kiválasztani olyan dekorációkat, amelyek harmonizálnak egymással és az összhatás szép és összhangban van. A bérlés során érdemes a dekorációk állapotát és minőségét is alaposan megvizsgálni, hogy ne legyenek sérülések vagy hibák.

Fontos, hogy időben foglaljuk le a kívánt dekorációkat, hogy biztosak lehessünk abban, hogy az esküvő napján minden a terveknek megfelelően fog kinézni.Így tehát az esküvői dekoráció bérlése remek lehetőség arra, hogy gyönyörű és stílusos dekorációkkal dobjuk fel az esküvői helyszínt, anélkül hogy nagy beruházást kellene tenni, majd később eladni a feleslegessé vált kellékeket.

Rendevény dekoráció bérlés

Természeretesen nem csak esküvőre lehet dekort bérelni. Rendezvény dekoráció lehet céges party, gála vacsora, vagy vállalati évzáró buli. Bérelhető kellékeinkkel bármilyen rendezvény feldekorálható.

Hogyan működik az esküvői dekoráció bérlés?

Nagyon egyszerű: online lefoglalod, átveszed, visszajuttatod, visszautaljuk a kauciót. [További info]

Olcsó esküvői dekoráció

Ha szeretnéd, hogy az esküvői dekor végösszege olcsóbb legyen, akkor az esküvői dekoráció bérlés tökéletes választás. Hiszen a dekoros csapat munkadíját megspórolhatod, saját felrakás esetén.

DIY esküvői dekoráció

A DIY esküvői dekoráció elkészítése nagyszerű lehetőség arra, hogy személyes és egyedi hangulatot teremtsenek a nagy napra. A csináld magad esküvői dekorációk elkészítése nagyszerű lehetőség arra, hogy személyes és egyedi hangulatot teremtsenek a nagy napra. Íme néhány ötlet, hogyan készítsd el a saját esküvői dekorációidat:

A leggyakrabban használt dekorációs elemek esküvőkön

  1. Papírvirágok: Készíthetsz papírvirágokat különböző színekben és méretekben, majd ezeket felhasználhatod a terem és az asztalok dekorálására.
  2. Lufi girlandok: Vásárolj nagy mennyiségű lufit, fújd fel őket és köss össze őket egy hosszú zsinórral, hogy egy lufi függönyt készíts.
  3. Lámpások: Készíts világító lámpásokat papírból és LED lámpákkal, hogy romantikus hangulatot teremts.
  4. Asztaliközép, asztaldíszek: Készíthetsz saját asztaldíszeket virágokból, szalagokból vagy akár kövecskékből is.
  5. Ültetőkártyák: Készíts saját ültetőkártyákat papírból vagy kartonból, és díszítsd azokat a vendégek nevével és asztalszámmal.
  6. Szalagdíszek: Ragassz össze különböző színű és mintájú szalagokat, majd használd ezeket a terem és az asztalok dekorálására.

Rendlkezése állnak még:

Dekoranyagok: A székszoknyák és masnik a legnagyobb dekorációs elemek.
Fényfüggönyöket használhatsz a menyasszonyi asztal háttereként.
Vázák: a vendégasztalokra helyezhetők élethű művirágokkal, vagy gyertyatartók.
Boldogságkapu: kültéren, tökéletes hátteret biztosít a fotózáshoz.

Ezek csak néhány ötlet a sok közül, és csak a képzeleted és kreativitásod szabhat határt a saját DIY esküvői dekorációd elkészítésében. Ne felejtsd el a barátokat és családtagokat is bevonzani, hogy együtt alkothassatok valami gyönyörűt és személyeset az esküvőre!

Fontos, hogy a dekoráció harmonizáljon a helyszínnel és a rendezvény általános témájával. A stílusos dekoráció létrehozása segíthet megteremteni az esküvő álomszerű hangulatát.