Ha választasz még 30,000Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!


Az esküvőnek elképesztően látványos és hangulatos eleme egy fényfüzér. Jellemzően fényfüggönyt a főasztal háttérbe, oszlopokra, mennyezetre szoktak tenni. De felhasználási lehetőségei szinte végtelenek.

A fényfüzér egy nagyon romantikus és hangulatos elem, amely tökéletesen illik egy esküvői dekorációhoz. A fényfüzér számos módon felhasználható az esküvőn, például: Tábla díszítés: A fényfüzér tökéletesen alkalmas arra, hogy díszítse az étkezési vagy ültetési táblákat. Csavarhatod a fényfüzért a táblák körül, vagy akár keresztben elhelyezheted őket a tábla tetején is. Asztali díszek: Rakd bele a fényfüzért átlátszó vazákba vagy üvegedényekbe, és helyezd el az asztalokon. Ez egy egyszerű, de elegáns módja annak, hogy hozzáadjanak egy kis fényt és csillogást az asztali dekorációhoz. Háttér dekoráció: Készíthetsz egy fényfüzér háttért is, például a fotózáshoz. Ezek a fényfüzérek kiválóan alkalmasak arra, hogy romantikus és meseszerű képek készüljenek.

Összességében a fényfüzérek számos lehetőséget nyújtanak az esküvői dekorációban, és hozzáadhatnak egy kis varázslatot és romantikát a nagy napodhoz.