Ha választasz még 30,000Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
  • 1,5m széles szegetlen selyem dekoranyag
    Futárral küldhető
  • Muszlin anyag háttérhez 1,4m x 10mMuszlin anyag háttérhez 1,4m x 10m
    Futárral küldhető
  • Méretre vágható lágy tüll 1,5m x 50m hosszú dekoranyag
    Futárral küldhető


Dekoranyagok esküvőre

Selyem és más dekoranyagok tökéletes választások lehetnek egy elegáns esküvő dekorációjához. A selyem anyag luxus és elegancia sugall, így tökéletesen illik egy ilyen fontos esemény hangulatához.

Muszlin esküvőre

A muszlin dekoranyag egy könnyű, áttetsző anyag, amelyet gyakran dekorációs célokra használnak, például az ablakok díszítésére, asztalterítők készítésére vagy esküvői dekorációkhoz. A muszlin anyag finom fonatú, puha és jól szellőzik, így kiválóan alkalmazható nyári dekorációkhoz is. Különböző színekben és mintázatokban elérhető, így könnyen illeszthető bármilyen stílusú belső térhez. Leggyakrabban pamutból készül, de találkozhatunk műszálból is gyártott változatokkal. Alkalmazható még székszökőkutak, terítők, függönyök vagy ágyterítők dekorálására is.

Szatén-selyem

Szatén selyem egy különös finom és fényes anyag, melynek elkészítésekor a fonálak között szaténszövést alkalmaznak, ami eredményeképp a selyem anyag sima és fényes felülettel rendelkezik. A szatén selyem népszerű választás a luxus ruházati és lakberendezési termékek területén, mivel elegáns és kifinomult megjelenést kölcsönöz az áruknak. A szatén selyem gyakran jól bírja a dörzsölést és tartós anyagnak számít, ezért rendkívül népszerű az értékes textilipari munkákban.

Szatén-organza

Szatén-organza egy elegáns, fényes anyag, mely a szatén puhaságát és fényét, valamint az organza áttetszőségét és könnyedségét ötvözi. Ez a kombináció alkalmassá teszi ruházatok, kiegészítők és díszítések készítésére is. Széles színválasztékban kapható, és gyakran használják esküvői ruhák, báli ruhák vagy más alkalmi viseletek készítéséhez.

Ezekkel a dekorációs elemekkel könnyedén feldobhatod az esküvői helyszínt és még emlékezetesebbé teheted a nagy napot. Használj selyem dekorációs elemeket az asztalok díszítéséhez, a székek hátuljára vagy akár a mennyezetre függesztve is. Mindegy, hogy klasszikusan elegáns vagy romantikus stílusban képzeled el az esküvőt, a selyem dekorációval biztosan el fogod érni a kívánt hatást. Ne felejtsd az apró részleteket sem, hiszen ezek azok, amelyek igazán különlegessé teszik az esküvőt!

Dekoranyag felhasználása egy esküvőn szinte végtelen. Tökéletes a főasztal háttér állványon való átvetéshez. A Led fényfüzér tökéletesen átsejlik alatta.
Mivel a dekoranyag méterárú formában kerül értékesítésre, ezért amennyire lehet egy darabban kapod meg. Így a hosszú szálak nagy mennyezet dekorálására is alkalmasak. Ugyan így oldalfalak és oszlopok is betelethetők velük. Ha nem elég díszes a boldogságkapud, rendkívül fel tudja dobni.

Esküvői háttér stílusok

Az esküvőhöz számos különböző hátteret választhatunk, attól függően, hogy milyen stílusban szeretnénk tartani az esküvőnket. Íme néhány ötlet:

1. Vintage: Régi idők hangulatát idéző, rusztikus vagy romantikus hátterek, például régi bútorok, vintage tárgyak, virágos tapéták.

2. Botanikus: Zöld növényekkel díszített hátterek, például virágos falak, zöld lombtoronyok vagy virágos ívek.

3. Tengerparti: Homokos tengerparti hátterek, kagylók, csillárok és tengeri növények.

4. Bohém: Színes, bohém stílusú hátterek, például szőnyegek, kilim szőnyegek, bohém macramé falikárpitok.

5. Elegáns: Fényes, elegáns hátterek, például csillogó függönyök, kristálycsillárok vagy ezüst és arany színű kiegészítők.

Ezek csak néhány ötlet az esküvői háttér kialakítására, de a lehetőségek száma végtelen, és csak a képzeletünk szab határt. Fontos, hogy olyan háttérrel készüljünk, amely tükrözi az esküvőnk stílusát és hangulatát, és amely tökéletesen illeszkedik az általunk választott dekorációhoz és témához.