Ha választasz még 30,000Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!


Esküvői boldogság kapu

A boldogság kapu egy különleges dekorációs elem, mely szimbolizálja a frigyet és az örök szerelmet. Ahogy áthaladtok rajta, az esküvői fotók is igazán varázslatosan fognak sikerülni.

A boldogság kaput általában virágokkal, szalagokkal vagy más dekorációs elemekkel díszítik, így könnyedén személyre szabhatod a saját stílusodnak megfelelően. Emellett a vendégek is nagy örömmel fogadják ezt a romantikus és egyedi dekorációt.

Ha szeretnéd egyedi és hangulatos módon megkoronázni esküvődet, akkor érdemes lehet megfontolnod a boldogság kapu bérlését. A boldogság kapu bérlése korábbi foglalások és árak függvényében változhat, így érdemes időben megkeresni a szolgáltatókat és lefoglalni a kívánt időpontra. Ne felejtsd el az esküvői terveidbe beiktatni ezt a romantikus és emlékezetes elemet!

Az esküvő boldogság kapuja, ahol két szív összeér és egy egységben él tovább. Itt megfogalmazhatják az ifjú pár fogadalmainak minden betűjét, és örökre tartó boldogságot fogadnak egymásnak. Az esküvőn mindenki átélheti a szeretet és öröm pillanatait, és ezen az ajtón keresztül léphetünk be az új életükbe, amely tele lesz örömökkel, kihívásokkal és szeretettel.

A boldogság kapu, vagy szerelemkapu a kültéri szertartás látványos kelléke lehet. A párok gyakran áthaladnak rajta az esküvői ceremónia vagy az általuk megjelölt nagy pillanatok előtt, mint például az esküvői fotózás vagy a fogadás megnyitása. A boldogságkapu szimbolizálhatja az esküvői párok közötti átmenetet és boldogságot, valamint lehetővé teszi a vendégek és a párok számára, hogy megörökítsék ezeket a pillanatokat.

Tovább dekorálható textillel és élővirággal, mely illeszkedik a dekoráció többi eleméhez és színvilágához.