Megérkezett a 2024-es év színe: Peach Fuzz
Megérkezett a 2024-es év színe: Peach Fuzz

Megérkezett a 2024-es év színe: Peach Fuzz

A peach fuzz az év egyik meghatározó esküvői trendje lehet

A Pantone Intézet immár 25 éve minden évben megválasztja az év színét, amely egy trend előjelzésként is szolgálhat az érdeklődők számára. Ez a szín nem csak a lakberendezésben és a szépségiparban kerül előtérbe és válik iránytmutató színné, hanem az év legmeghatározóbb esküvői színe is lehet. A 2024-es év színének a Panton a Peach Fuzz-t választotta.

A Pantone 13-1023, Peach Fuzz egy kellemes, meleg, derűs barackos narancssárga árnyalat. Ez a szín emlékeztethet az érett őszibarackra vagy a naplemente világos színeire is. A Peach Fuzz önmagában jellegzetes, de mégis lágy és nyugtató hatást fejt ki. Kifejezetten nőies és romantikus árnyalat, amelynek használata komoly, de ugyanakkor kedves, barátságos és meghitt hangulatot teremthet. Emiatt tökéletes választás lehet az esküvőtök vezérszínének is.

Forrás: pantone.com

Egy “peach fuzz esküvő” lehet egy könnyed, romantikus esküvő, ahol az exkluzív és elegáns részletek mellett az egész esemény lazább, fesztelen hangulatú. A dekorációk és virágok fókuszában lehetnek a barack vagy őszibarack árnyalatai, amelyek finom, romantikus atmoszférát teremtenek. A menyasszony ruhája is egy diszkrét romantika irányába mutathat, például egy könnyű, organza szoknyával és finoman díszített felső résszel.

Az esküvő helyszíne lehet akár egy kisvárosi kerthelyiség, szabadtéri ünnepség vagy akár egy rusztikus stílusú farm, ahol a természetes és romantikus elemek összeolvadnak, de az a szín tökéletesen megállja a helyét egy modernebb letisztultabb környezetben is, hiszena kiegészítőkbe csempészve képes megteremteni az esküvőtök meghitt hangulatát.

Ötletek a felhasználásra

A 2023-as évben megválasztott Viva Magentával ellentétben, ezt a színt sokkal könnyeben tudjátok kombinálni más színekkel is, valamint az esküvőtök szinte minden elemében feltudjátok használni, a meghívóktól kezdve, a dekoráción át a koszoruslányok ruhájáig. Kombinálni tudod erőteljesebb bordókkal, rózsaszínekkel és akár sárgákkal is, de semlegesebb, natúr színekkel sem tudsz félre nyúlni, mint például a krém, az ekrü vagy a bézs. Azok akik pedig eltérnének a megszokottaktól pasztel kékkel és a zöld árnyalataival kombinálva izgalmas párosításokat tudnak megalkotni.

A lényeg, hogy a saját izlés világotoknak megfelelően kombináljátok a színeket és a végeredmény garantáltan gyönyörű és különleges lesz.

Továbbá bátran válaszhattok különböző anyagokkal és texturákat, amivel kiegészíteitek a vezérszíneteket, fával, fémekkel, puha csipkével, színes üvegekkel.

Forrás: Pinterest

Alkosd meg a dekorációdat egyszerűen

Ha kényelmesen és gyorsan szeretnéd becsempészni a 2024-es év színét az esküvődbe kézenfekvő választás lehet a székmasnikban megjeleníteni a baracknak ezt az árnyalatát. Nálunk bérelheted is a barack színű masnikat, sőt hozzá passzoló asztali futót is találsz. Amennyiben inkább még nőiesebb színt szeretnél, akkor a barackos árnyalat mellett tökéletes lehet a kicsivel rózsaszínesebb árnyalat, a barackrózsaszín is.

Továbbá az esküvőd dekorációjának bérlésével a környezetet is kímélheted. Hiszen a bérelt kellékekkel nem kerül forgalomba új termék, ami végül a szemétben végzi. Valamint a legyártott termékek az életútjuk során sokkal jobban ki lesznek használva mintha csak egy esküvőn tündökölhetnének. Nem utolsó sorban pedig a saját idődet is megspórolod ugyanis a kellékeinket használatra készen kapod meg és a rendezvény után, a visszajuttatást követően nincsen más teendőd velük. Környezettudatosnak lenni minden évben megéri.

Amennyiben a masnik színén túl a megjelenítenéd a választott színeteket, úgy bátran választhatsz más anyagokat, kiegészítőket is, amikkel a megtudod jeleniteni, akár a szertartás helyszínén, akár a mennyasszonyi autón vagy a dekorációtok bármely más elemében.

Ha a képek nem elég meggyőzőek, gyere el hozzánk és nézd meg a teljes kínálatunkat személyesen, vagy rendelj ingyenes színmintát a szóbajöhető anyagokból.

Üzletünkben meg tudjuk mutatni bérelhető és megvásárolható kellékeinket egyaránt. Nem kell bejelentkezned sem: További információ