LEHETSÉGES módok

Mivel tudok fizetni?

Csak biztonságos fizetési módok állnak rendelkezésre, legyen az hagyományos készpénz, vagy modern payment gateway-en keresztül történő digitális fizetés.

Klasszikus fizetési mód, melyet bármikor használhatsz.

Mikor választhatom?

Bérléses és vásárlásos rendelések esetében egyaránt. Mindkét esetben egy összegben kell mindent fizetned, mivel bérlés esetén sem kérünk előre előleget.

Átvételkori fizetést választva  van lehetőséged a rendelésed tartalmának módosítására, míg előre fizetés esetén a rendelésed véglegessé válik.

A leggyorsabb megoldás. A rendelésed az online fizetéssel véglegessé válik.

Mikor választhatom?

Bérléses és vásárlásos rendelések esetében egyaránt. Mindkét esetben egy összegben kell mindent fizetned, mivel bérlés esetén sem kérünk előre előleget.

Viszont bérléses rendelést csak az átvétel hetében tudod online kártyával fizetni (amikor már nem lesz módosítás!). Ehhez csak tekintsd meg a rendelésed és a Fizetés bekezdésnél találod fizetés lehetőségeit.

Fizetés formái:

Bankkártya
Apple Pay
Google Pay
Paylike
PayPal

A leglassabb megoldás. Ezért csak bérlés esetén van lehetőséged utalni az átvétel előtti héten, amikor már nincs módosítás.

Mikor választhatom?

Bérléses rendelések esetében. Egy összegben kell mindent fizetned, mivel bérlés esetén sem kérünk előre előleget .

Viszont bérléses rendelést csak az átvétel hetében tudod előre utalással fizetni (amikor már nem lesz módosítás!). Ehhez csak tekintsd meg a rendelésed és a Fizetés bekezdésnél találod fizetés lehetőségeit.
A közleménybe a rendelési azonosítót várjuk.

Az utalás indítására 14 napod van.

Mikor kell fizetnem?

Vásárlás esetén

Vásárlás esetén bármikor fizethetsz, bármelyik fizetési móddal

Bérlés esetén

Átvételkor kell fizetned, személyesen mintaboltunkban, vagy a futárnál egyszerre a teljes végösszeget. Előre csak az átvétel hetében tudod kifizetni, ha már biztosan nem lesz módosítás.

KÖRNYEZETTUDATOSAN

ELEKTRONIKUSAN SZÁMLÁZUNK

A kapcsolattartási adatok nem kerülnek rá a számlára, azok nem számla információk.

Számunkra is fontos, hogy ne terheljük a környezetünket. Munkafolyamatainkat és úgy terveztük és alakítjuk folyamatosan, hogy a lehető legkevesebb papír kerüljön kinyomtatásra.

Mi alapvetően egy digitális cég vagyunk, ezért használjuk a számlázás terén is a rendelkezésre álló új megoldásokat.

[További információk]