LEHETSÉGES módok

Mivel tudok fizetni?

Csak biztonságos fizetési módok állnak rendelkezésre, legyen az hagyományos készpénz, vagy modern payment gateway-en keresztül történő digitális fizetés.

Klasszikus fizetési mód, melyet bármikor használhatsz.

Mikor választhatom?

Bérléses és vásárlásos rendelések esetében egyaránt. Mindkét esetben egy összegben kell mindent fizetned, mivel bérlés esetén sem kérünk előre előleget.

A leggyorsabb megoldás. A bankkártyás fizetéshez elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint 2021 január 01-től az mobileszközre küldött egyedi kódot. (3-D secure code)

Mikor választhatom?
Bérléses és vásárlásos rendelések esetében egyaránt. Mindkét esetben egy összegben kell mindent fizetned, mivel bérlés esetén sem kérünk előre előleget.

Viszont bérléses rendelést csak az átvétel hetében tudod online kártyával fizetni (amikor már nem lesz módosítás!). Ehhez csak tekintsd meg a rendelésed és a Fizetés bekezdésnél találod fizetés lehetőségeit.

POS terminál PayPass érintés mentes fizetéssel
Mintaboltunkban és a futárszolgálatnál utánvét esetén

Paylike
Webáruházunkban a Paylike biztonságos fizetési átjáróval, tudsz bankkártyával is fizetni.

Fizetéshez használhatod:
• Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
• Visa vagy Electron bankkártyádat

Paylike E-mail: hello@paylike.hu
Telefonszám: +45 78 75 51 61
Cím: P. O. Pedersensvej 14, Aarhus, Dánia
https://paylike.hu/

2021. január 1-től a internetes biztonsági kód (3-D secure code) használata kötelező az internetes vásárlásoknál.A kártyákhoz beállítható az internetes biztonsági kód egy olyan egyedi kód, melyet az internetes vásárlás során a bank megküld a kártyabirtokos mobileszközére.


A Paylike támogatja ezt a 3-D Secure rendszert. A 3-D Secure szolgáltatás MasterCard-al és Visaval is használható. A 3-D Secure engedélyezésével kártya tranzakcióit biztonságosabbá teheti. A 3-D Secure egy protokoll, aminek célja az online kártya tranzakciók biztonságának növelése. A biztonsági szolgáltatás a Visa-nál “Verified by Visa”, a MasterCard-nál pedig a “MasterCard SecureCode” néven működik.

A vásárló fizetésekor személyes- és kártyaadatai egy alkalommal sem kerülnek át a kereskedőhöz. További tudnivalókért látogasson el a Paylike weboldalára:
https://www.paylike.hu Ügyfélszolgálata a +45 78 75 51 61 telefonszámon.

Példa a 3-D Secure kód használatára:

A leglassab megoldás. Banki utalás választása esetén a rendelés leadása után, a visszaigazoló emailben küldjük meg a fizetéshez szükséges adatokat. Majd az utalásod elkönyvelése után igazoljuk vissza a rendelést.

Mikor választhatom?

Bérléses és vásárlásos rendelések esetében egyaránt. Mindkét esetben egy összegben kell mindent fizetned, mivel bérlés esetén sem kérünk előre előleget .

Viszont bérléses rendelést csak az átvétel hetében tudod előre utalással fizetni (amikor már nem lesz módosítás!). Ehhez csak tekintsd meg a rendelésed és a Fizetés bekezdésnél találod fizetés lehetőségeit.
A közleménybe a rendelési azonosítót várjuk.

Az utalás indítására 14 napod van.

A PayPal a világ legnépszerűbb online fizetési módja, több mint 150 millióan használják a világ 190 országában. A népszerűsége valószínűleg az egyszerűségéből fakad, hiszen mindössze egy email címre van hozzá szükségünk.

Mikor választhatom?

PayPal-lal csak a vásárlásos rendeléseket tudod a rendelés folyamatának utolsó lépésében fizetni.

Paypal

A PayPal egy online, minősített számlaszolgáltató, amely lehetővé teszi a bankkártyás fizetést és a bankkártya elfogadását ügyfelei részére. Sikerét annak köszönheti, hogy biztonságos fizetést biztosít azzal, hogy a vásárló személyes és bankkártya adatai kiadása nélkül bonyolítja le a fizetési folyamatot. A PayPal a világon a legelterjedtebb módszer a biztonságos internetes fizetéshez. Jó tudni, hogy amennyiben rendelkezel PayPal számlával, az internetes vásárlások során még arra sincs szükség, hogy bankkártya adataidat minden egyes vásárláskor megadd.

Ha nincs PayPal számlád, dombornyomott bankkártyáddal akkor is biztonságosan fizethetsz a PayPal oldalán keresztül. Már több mint 100 országban érhető el a PayPal szolgáltatása és több mint 150 millióan használják. A PayPal rendszerről már magyar nyelvű felületen is fizethetsz. A fizetés menete nagyon egyszerű, nagyon hasonlít bármely más bank online bankkártyás fizetési rendszeréhez.

PayPal fizetés esetén 3% tranzakciós díj kerül felszámításra. Ha a rendelésed végén a PayPal fizetést választod, az OltárElőtt.hu webáruháza automatikusan átnavigál a PayPal biztonságos fizetési oldalára.

Mikor kell fizetnem?

Vásárlás esetén

Vásárlás esetén bármikor fizethetsz, bármelyik fizetési móddal

Bérlés esetén

Átvételkor kell fizetned, személyesen mintaboltunkban, vagy a futárnál egyszerre a teljes végösszeget. Előre csak az átvétel hetében tudod kifizetni, ha már biztosan nem lesz módosítás.

KÖRNYEZETTUDATOSAN

ELEKTRONIKUSAN SZÁMLÁZUNK

A kapcsolattartási adatok nem kerülnek rá a számlára, azok nem számla információk.

Számunkra is fontos, hogy ne terheljük a környezetünket. Munkafolyamatainkat és úgy terveztük és alakítjuk folyamatosan, hogy a lehető legkevesebb papír kerüljön kinyomtatásra.

Mi alapvetően egy digitális cég vagyunk, ezért használjuk a számlázás terén is a rendelkezésre álló új megoldásokat.

[További információk]