Ha választasz még 30,000Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!


Az esküvői dekoráció általában az esküvő helyszínét díszítő elemeket jelenti, amelyek hangulatossá teszik a helyszínt és megadják az esküvő stílusát. Az asztaldíszek az asztalokat díszítik, általában virágok, gyertyák vagy egyéb dekorációs elemek segítségével.

Az esküvői dekoráció egyik fontos része a helyszín dekorálása, amely magában foglalja a plafon, falak, ablakok és ajtók díszítését. Ez lehet virágokkal, függönyökkel, lampionokkal vagy más dekorációs elemekkel.

Az esküvői dekorációban fontos szerepet kapnak az asztaldíszek is. Az asztaldíszek általában az asztal közepén elhelyezett dekorációs elemeket jelentik, amelyek segítenek a vendégeknek könnyebben megtalálni az asztalukat és feldobják az asztalokat.

Egyéb esküvői dekorációs kellékek közé tartozhatnak az ültetési kártyák, az ültetési táblák, a köszönetajándékok, a gyertyák, a virágcsokrok, az asztali kis ajándékok, vagy akár a fotósarok megtervezése is.

A dekoráció stílusa és kivitelezése nagyban függ az esküvői párról és az esküvő témájáról. Fontos figyelembe venni a párok egyéni ízlését és az esküvő helyszínét, valamint az esküvői dekoráció elkészítését vagy bérlését is időben meg kell szervezni, hogy minden szépen elkészüljön az esküvői nagy napra.

Az eskövői dekoráció legfontosabb elemei

Az esküvői dekoráció alap elemei közé tartoznak:

Virágok: Nagyon fontos szerepet játszanak az esküvői dekorációban. A menyasszonyi csokor, az asztali közepek, a helyszín díszítése virágokkal -mely megoldható élethű művirágokkal is- mind hozzájárulnak a romantikus hangulathoz.

Főasztal háttér: Az esküvői dekoráció részét képezi egy olyan háttér kialakítása, amely a helyszín megfelelő díszítését hozza létre. Ez lehet például egy virágfallal vagy fényfüzérrel díszített háttér, amely a szertartás vagy a vacsora helyszínét emeli ki.

Asztali dekoráció: Az esküvői asztalokra helyezett dekoráció szintén fontos része az összhatásnak. Ez magában foglalhat asztali terítőket, szalagokat, gyertyákat, tányérdíszeket és virágkompozíciókat.

Világítás: A megfelelő megvilágítás segít létrehozni a megfelelő hangulatot. Gyertyák, fényfüzérek, lampionok és lámpások mind hozzájárulhatnak a romantikus és meghitt hangulathoz.

Székek és asztalok dekorációja: A székek és az asztalok díszítése szintén nagyon fontos az esküvői dekorációban. Ez tartalmazhat szalagokat, masnikat vagy akár virágokat is.

Ültetési rend: Az esküvői dekorációnak része az is, hogy megfelelő ültetési rendet alakít ki az esküvői fogadás során. Az asztalok és székek elrendezése szintén fontos szerepet játszik a helyszín arculatában.

Ezenkívül fontos még a színpaletta, a táblák, a dekoratív kiegészítők, például párnák vagy vintage kiegészítők, és a függönyök is. A dekoráció lényege az, hogy a pár egyéniségét és stílusát tükrözze, és romantikus és meghitt hangulatot teremtsen az esküvői helyszínen.