Dream Flowers esküvői meghívók
Dream Flowers esküvői meghívók

ÁLOMSZÍNBEN- RÓZSASZÍNBEN

Az esküvő előtt álló Ifjú Párok számára az elkövetkezendő hónapok igazán izgalmas kihívásokat rejtenek majd. Többek között dönteni kell az esküvő színéről, témájáról, stílusáról. Vállalkozásunk, a V&V Dream Flowers Meghívók számára is különösen fontosak ezek a hónapok, hiszen rengeteg kérdés, kérés, érdeklődés érkezik hozzánk a lázasan készülődő jegyesektől. Leginkább a szín és a stílus alapján érdemes keresgélni nyomdai termékeink között, a keresés hatékonyságát próbáljuk növelni azzal, hogy Blogunkban, www.dreamflowersdesign.blogger.hu, kategorizálva is megtekinthetők legújabb munkáink és referenciáink.
Úgy tűnik, az utóbbi időben rendkívül népszerű lett a rózsaszín esküvői kiegészítőket felölelő termékpalettánk. A rózsaszínt nem csak önmagában, hanem mint kiegészítő színt is nagy érdeklődés övezi. Megjósolható, hogy az új szezonban a rózsaszín pasztelles és erősebb árnyalatai tartani fogják előkelő helyüket az esküvői színvilágban.

A monda szerint a rózsát -amely eredetileg fehér volt- a tövisébe lépő Vénusz istennő vére festette rózsaszínre. Az ókori Rómában jelentése a megújhodás volt és már akkor is a szerelem virágát tisztelték benne. A keresztény hitben a rózsa nem más, mint Mária virága, illetve a vadrózsa öt szirma Jézus sebeit jeleníti meg. Közvetve az embert, az emberi létet szimbolizálja. A tiszta, romantikus szerelem színe, a lágyságot, tisztaságot jelképezi, az intimitást és a nőiességet. Emellett a ragaszkodás, az együttérzés, az idealizmus és a hála jelentését is magában hordozza. Erősen spirituális szín, ha csak a meseszép rózsakvarc ásványra gondolunk, szinte lélekgyógyító és nyugtató hatással bír.

Lelkesen ajánljuk az Érdeklődők figyelmébe azokat a meghívóinkat, melyeken a halvány rózsaszín és egy sötétebb szín, ( pl. a fekete vagy csokibarna) erősebb kontrasztot alkot, hiszen a rózsaszín ez esetben a menyasszony, a sötétebb, férfiasabb szín pedig a vőlegény szimbóluma.

2 kep

3 kep

Ha valakihez az erőteljes rózsaszín állna közelebb (magenta vagy pink árnyalatok), akkor érdemes a hófehérrel vagy ezüst szürkével párba állítani. Gondoskodunk róla, hogy így is nagyon trendi és modern legyen a végeredmény.

4 kep

Az asztali kiegészítők terén is érdemes ügyesen bánni a rózsaszínnel. Az ünnepi asztalok valóságos mesebeli szigetekké alakulhatnak, ha kreatív menü- és ültetőkártyáinkból valamint köszönetajándékainkból válogattok. Nagyon fontos az asztali virágkompozíció, viszont az asztal mérete sok esetben gátat szab a hatalmas élővirág dekornak. Így érdemes a kisebb virágcsokrokat és látványosabb nyomtatott kiegészítőket összepárosítani. A rózsaszín árnyalatai gyönyörűen mutatnak lilával, ekrüvel, almazölddel, csokibarnával, türkizzel, mentával vagy a klasszikus arannyal és ezüsttel. Elkezdtük feltölteni újdonságainkat honlapunkra (www.dreamflowers.sokoldal.hu) már a 2016-os szezonra készülődve. Minden kedves Jegyespárt szeretettel várunk.

5 kep

A cikk fotóin látható termékek mindegyike megrendelhető az alábbi elérhetőségeken:
VV Dream Flowers Esküvői Meghívók
E-mail: dreamflowersdesign@gmail.com
Tel: +36 (20) 4867035
Honlap árakkal: www.dreamflowersmeghivok.hu
Blog referenciákkal: www.dreamflowersdesign.blogger.hu

Szabó Lajos

Szerkesztő