V&V dream flowers téli meghívók

VARÁZSLATOS TÉLI MEGHÍVÓK ÉS KIEGÉSZÍTŐK

A téli esküvőkről méltánytalanul kevesebb szó esik, hiszen az esküvői főszezon április végétől augusztus végéig tart. Pedig dekoráció terén – és nem utolsó sorban – az esküvői meghívókat illetően igazán exkluzív lehetőségek adódnak. Emellett számos előnye van a hűvösebb hónapokban szervezett menyegzőknek. A szolgáltatóknál rengeteg a szabad hely, az árak nincsenek felverve, nincs tolongás és idegeskedés a foglalások miatt, és bizony V&V Dream Flowers Meghívók csapata is hamarabb elkészíti Nektek a bonyolultabb, különleges kivitelezésű nyomtatott termékeket.

Kastélyok, vadászlakok, kandallóval felszerelt vendégfogadók adhatnak otthont az ünnepi vacsorának és mulatozásnak A különleges helyszínek hangulata a meghívókon is megelevenedik. Természetesen szabad a választás a téli témák között: éppúgy trendi lehet egy rusztikus erdei stílusú meghívó, mint egy vidám kismadaras design.

V&V dream flowers téli meghívók

V&V dream flowers téli meghívók

A télre jellemző varázslatos formakincs, mint pl. a hópelyhek, jégcsapos faágak, a deres-fagyott felületekre emlékeztető textúrák mind-mind megjelennek a meghívókon, menü- és ültetőkártyákon és köszönetajándékokon.  A legkedveltebb, legépszerűbb színek: ezüst, világoskék (és a kék egyéb árnyalatai), hófehér, szürke, aranybarna, arany és a klasszikus karácsonyi fenyő zöld, de feltűnhet a piros mikulásvirág is a különböző ornamentikus elemekbe illesztve.

Mi nagyon szeretjük használni a téli termékek esetében az áttetsző opálos papírokat, melyekkel a jeget élethűen megidézhetjük.

V&V dream flowers téli meghívók

Köszönetajándék terén gyakorlatilag szabadjára engedhetjük a fantáziánkat, hiszen a tél, a Karácsony, az év vége mindig szorosan összekapcsolódik az ajándékozás kultuszával. Fontos, hogy meseszépen legyen becsomagolva, és ha névre szóló az apró ajándék, az még jobban megérinti a vendégeitek szívét. A VV Dream Flowers Meghívók csapata nagy figyelmet fordít az igényes csomagolására, így nem kell otthon időt töltenetek azzal, hogy száz vagy még több apróságot egyenként feldíszítetek. A Ti dolgotok csupán annyi, hogy kitegyétek az ünnepi asztalra. Köszönetajándék lehet egy egyedi díszdobozos tea, kávé, vagy egy exkluzív fűszeres-fahéjas szappan, mely forró fürdőre csábítja a fáradt, fázó testet. Az édesség pedig mindig telitalálat, a klasszikus cukrozott mandulától kezdve a csokiig bármi szóba jöhet, természetesen  az asztali dekorációval szinkronban lévő köntösben. Lényeg, hogy tükrözze a személyiségeteket és még ennél is fontosabb: várakozva, jó szívvel, örömmel adjátok át. Köszönetajándékon spórolni már nagyon nem divat!  Olyan kedves gesztus és esküvői emlék, melyet a szép élményekkel együtt visz haza a vendégsereg, és manapság, a digitális világban sokan gyűjtik is ezeket az apró személyes tárgyakat.

V&V dream flowers téli meghívók

A cikk fotóin látható termékek mindegyike megrendelhető az alábbi elérhetőségeken:
VV Dream Flowers Esküvői Meghívók
E-mail: dreamflowersdesign@gmail.com
Tel: +36 (20) 4867035
Honlap árakkal: www.dreamflowersmeghivok.hu
Blog referenciákkal: www.dreamflowersdesign.blogger.hu

Szabó Lajos

Szerkesztő