V&V Dream Flowers meghívók
V&V Dream Flowers meghívók

SZŐLŐS-BOROS TÉMÁJÚ ESKÜVŐI MEGHÍVÓK ÉS KIEGÉSZÍTŐK

„Egy korsó bor, egy ropogós kenyér – és Te.”
…írja Edward Fitzgerald, és teljes mértékben egyet is értünk ezzel a mediterrán életérzéssel…De azért egy jó szőlős-boros esküvőhöz kell még egy gyönyörű meghívó és pár szép asztali kiegészítő is, amelyet a V&V Dream Flowers Meghívók örömmel készít el számotokra. Fogadjátok szeretettel ezt a kis összefoglalót, bízunk benne, hogy kedvet kaptok ehhez az érdekes és izgalmas esküvői témához.

Hazánk bővelkedik borvidékekben, így ha olyan szerencsések vagytok, hogy lehetőségetek van borospincében, szőlősbirtokon, borteraszon, vagy egy szőlőtőkékkel tűzdelt domboldalon kimondani a boldogító Igent, akkor mindenképp használjátok ki. Életre szóló élmény lehet nem csak számotokra, hanem vendégeitek számára is. A téma emellett igencsak hálás és nagyon is megvalósítható az év bármely időszakában.

Vállalkozásunk, a V&V Dream Flowers Meghívók már 6 éve alkot exkluzív kivitelezésű termékeket. Úgy döntöttünk, hogy a szőlős-boros esküvőt különböző stílusokban közelítjük meg, hiszen az Ifjú Párok is igencsak különböznek, és más-más elvárásaik lehetnek a témán belül is. Így kínálatunkban találhattok mediterrán, rusztikus, vidám, elegáns, antik, minimál stílusú meghívókat, menükártyákat és egyéb kiegészítőket. Természetesen a tőlünk megszokott részlet-gazdag és trendi motívumokkal és díszítéssel. Azt is mondhatjuk: amit a papírból kihozhatunk, azt ki is hozzuk annak érdekében, hogy szeretteitek évek múltán is emlegessék meghívóitokat. A szőlős-boros termékeink tárháza hétről-hétre bővül, az újdonságokat megtekinthetők Blogunkban: www.dreamflowersdesign.blogger.hu.
…amikor a pince kulcsa a meghívóval érkezik
Számunkra igencsak fontos, hogy a meghívó ajándék-jellegű legyen, és a vendégek minden nap örömmel nézegessék, szívükben egyre inkább növekedjen a várakozás, és számolják a napokat esküvőtök elérkezéséig. A képen látható valódi fém kulcsos meghívó is ezt a célt szolgálja…Milyen nagyszerű érzés megkapni a borospince kulcsát (még ha jelképesen is), tényleg jobb mint egy belépőjegy a buliba.

kep 02

…csak vidáman –„ A szerelem olyan, mint a bor: a kevés boldoggá tesz, a sok megbolondít.”

Az évek során rengeteg olyan Ifjú Párral találkoztunk, akik számára a vidám, jópofa, gyermeki rajzok jelentették az álom-meghívók fő motívumát. Így a boros témán belül is kínálunk ilyen kedves kis motívumokkal ellátott termékeket. Mi is egyetértünk abban, hogy nincs nagyobb öröm, mikor valakinek odaadjátok a meghívót és látjátok, ahogy fülig ér a szája, és ezt mondja:
„…de nagyon aranyos lett…pont olyan mint Ti…”

kep 03
„…ha a bor a társaságom, a világot másképp látom…”

Olykor felmerülhet a kérdés az esküvő előtt álló fiatalokban, hogy miért fontos, hogy legyen menükártya, ültetőkártya, köszönetajándék és ültetési rend az esküvőn. Mint tudjátok egy jó lagzi receptjéhez kell a finom étel-ital, a jó zene, hangulat és bizony nem árt egy meseszépen dekorált helyszín sem. A vendégeitek az idő tetemes részét fogják az asztalok mellett ülve eltölteni, ezért nem elhanyagolható az ünnepi asztal, sőt! Nagyon is fontos, hogy harmonikus, különleges látványt nyújtsanak és hozzájáruljanak a vizuális élményhez…hogy a vendégek legalább arra a pár órára „másképp lássák a világot”, szebbnek, vidámabbnak. Mindenkinek jól esik, ha érkezéskor látja a kártyákon a saját nevét, talál a tányérban egy kedves kis szuvenírt, és a rá váró finom ételekről is hamar tájékozódhat a menükártya révén. A szőlős-boros témánál sincs ez másképpen. Minden általunk készített meghívóhoz tervezünk menüt és egyéb kiegészítőket, így végigvihető a szőlős-boros grafika az egész esküvő arculatán.
Az alábbi képen ízelítőt láthattok a szóban forgó kiegészítőkről.

kep 04

A cikkben bemutatott termékek megrendelhetők az alábbi elérhetőségeken:
VV Dream Flowers Esküvői Meghívók
E-mail: dreamflowersdesign@gmail.com
Tel: +36 (20) 4867035
Honlap árakkal: www.dreamflowersmeghivok.hu
Blog referenciákkal: www.dreamflowersdesign.blogger.hu

Szabó Lajos

Szerkesztő