Festal Étterem és Rendezvényház
Festal Étterem és Rendezvényház

Festal étterem és Rendezvényház

Kedves döntés előtt álló   IFJÚ PÁR !
Egy  esküvő  megszervezésekor  az  eseményhez  méltó  helyszín kiválasztása talán  az  egyik  legnehezebb feladat. Hisz  a választáskor figyelembe kell venni a megközelíthetőséget, a parkolási lehetőséget,  a helyszín természeti  adottságait, a konyha  színvonalát  és rugalmasságát, a vezetői hozzáállást, a profizmusra  utaló  referenciákat , az ajánlat  ár-érték arányosságát , a gyerekek mozgás terét  és még  sorolhatnám.
 Lehet  , hogy  az  oltár  előtt nem könnyű igent  mondani  de ha  megnézitek a Festal  étterem és Rendezvényház  weblapját  és facebook felületét  akkor akár  egyből igent mondtok nekünk. Hogy miért  is ?
 Sorolok néhány  igaz  érvet  magunk  mellett :
–  a Festal étterem több száz  hangulatos  esküvőt és egyéb rendezvényt bonyolított már  le a vendégek megelégedettségére
–  egyedi természeti adottságú  hangulatos,romantikus  tó, rendezett mediterrán kert óriás leanderekkel és citrusokkal
–  tóparti  szertartás lehetősége
–  kiváló konyha , minőségi  alapanyag,többféle menüsor,egyedi igények figyelembe vétele és rugalmasság
–  násznépre  szabott ital csomagok
–  nyáron  faszenes  grillterasz
–  gyermekeknek játszótér hintával,csúszdával,mászókával , tavi teknősök,halak és kacsák  szabad etetése, rossz idő esetén játszószoba  gyerekfilmekkel
–  ingyenes parkolás
–  ingyenes kétszintes lakás használat készülődéshez,csomagok tárolásához és ott alváshoz (mert ugye néha egy egy vendég kidől a sorból )
–  nincs terembérleti díj , nincs kötelező távozás,a vendég nálunk mindig vendég
–  torták,sütemények hozhatóak,a szervírozás ingyenes
–  egyes  italok előzetes egyeztetés  alapján akár  hozhatóak
– ingyenes transzfer 8 személyes kisbusszal Érden és környékén , minimális térítéssel  azon túl
Festal étterem polgári szertartás helyszíne érden
Festal étterem polgári szertartás helyszíne érden
Valamit biztos  kihagytam a felsorolásból , nehéz fejben tartani mi mindent  teszünk  meg  annak érdekében,hogy a vendégek jól érezzék  magukat  nálunk.
 Ha eljöttök egy  előzetesen  egyeztetett  időpontban hozzánk a Festal  étterem és Rendezvényházba  ( fontos,hogy  üres már-már korgó gyomorral érkezzetek hisz az  étterem  vendégei  lesztek egy kétszemélyes ebédre vagy  vacsorára minden kötelezettség nélkül ) láthattok akár  élőben esküvőt vagy megnézhetitek a termeket, fényképeket mutatunk korábbi esküvőkről,dekorációkról, kérésetekre  egy időben egy  helyen  lesz  jelen  dekoros, fotós,zenész  vagy csak a referencia  munkájuk és demójuk  -és szintén minden kötelezettség nélkül kérhettek  tőlük is  ajánlatot.
 Egy  helyen egy időben sok sok információt tudtok begyűjteni
 Az  egyik döntés  már  megszületett  és  szívből kívánom, hogy  egy életre  szóló  legyen. A másik döntéshez  nézzétek meg a Festalt élőben  és  éljetek  a meghívással – gyertek  el, hogy a szavak mögött lássatok minket  is  igyekezetünkben és  vendég-szeretetünkben
Festal étterem esküvő
Festal étterem esküvő

Szabó Lajos

Szerkesztő