You are currently viewing Esküvői videó 2D & 3D

Esküvői videó 2D & 3D

Megrendelőinknek 2D-ben és 3D-ben is elkészítjük az esküvői videót, ill. filmet, csupán 2D-s áron.

 2D-ben DVD-re DVD minőségben (720×576 képpont)
2D-ben Blu-ray lemezen HD minőségben (1920×1080 képpont)
3D-ben Blu-ray lemezen HD minőségben (1920×1080 képpont)

Brigi-es-Norbi 3d

Mind a három esetben menüvel ellátott a lemez.
Valamint az esküvő legszebb pillanatai klip is tartozéka az akciós kínálatunknak.

Tehát háromszor megkapják ugyanazt a tartalmat, hogy bárki meg tudja nézni a jelenlegi technikai eszközeivel. Az ára pedig csak egyszeres. Idővel meg be lehet szerezni a 3D-s TV-t és Bluray-lejátszót.

Akik nálunk rendelik meg esküvőjük videofelvételét, azok részére igény esetén ajándék esküvői honlapot készítünk. Az esküvői honlap tartozéka  pl. az életút film és még sok más is. (Az esküvői honlapot már jóval az esküvő előtt közösen készítjük. Önök szolgáltatják interneten a képeket, szövegeket stb., mi meg elhelyezzük azokat az Önök esküvői honlapján profi módon). Ha Önöknek megfelel az általunk kínált ingyenes tárhely és aldomain név, akkor ez Önöknek semmiféle költséget nem jelent.

Minden érdeklődőnek technikai bemutatóval egybekötött 3D-s próbaforgatást kínálunk.

Ez a próbaforgatás teljesen ingyenes és kötelezettségmentes.http://www.eskuvoi-video-3d.hu/proba-video.html#proba ) Ez alkalommal tudunk mutatni már elkészült esküvői honlapokat és több mintavideót. Amit 3D-ben vesznek fel, az 2D-ben is rögzített. Fordítva ez már nem igaz!

Tekintse meg honlapunkat, ahol az árakról is tájékozódhat! Ha felkeltettük érdeklődését, akkor szeretettel várjuk párjával együtt próbaforgatásra!

www.eskuvoi-video-3d.hu

Szabó Lajos

Szerkesztő