You are currently viewing Guba István – Vőfély

Guba István – Vőfély

TSZ 1302Több évtizedes ceremóniamester tapasztalat áll már a hátam mögött. A feladatom, hogy figyeljem az eseményeket, koordináljak mindent, és így a vendégeknek nem kell másra koncentrálni, csak a mulatásra.

Olyan ceremóniamestert vagy vőfélyt kell keresniük az esküvőjük levezetésére, aki minden tekintetben megfelel az Önök elvárásainak, elképzeléseinek. 

Én olyan vőfély és ceremóniamester vagyok, aki tehermentesíti Önöket és a szülőket az egész ceremónia alatt. Emberileg, szakmailag is az Önök elképzelései a legfontosabbak a számomra. Ha egy vidám, nótás kedvű, alkalmazkodó, irányítani tudó, antialkoholista ceremóniamestert keresnek, aki leveszi a gondot az Önök válláról, amikor szükséges közbelép, és csinálja a hangulatot, akkor nagyon jó helyen járnak, mert én vagyok az Önök embere.

Modern vőfély vagyok, ami a ceremóniamester és a vőfély elegye. Öltönyben jelenek meg az esküvőn, de rendelkezem vőfély bottal, hímzett mellénnyel és vőfély kalappal is. Tehát az öltözködés szempontjából lehet választani.

Azért, hogy a ceremónia zökkenőmentes és a mulatás folyamatos legyen minden esküvőre viszem magammal a DVD lejátszómat, mert a zenekar pihenőidejében  a megbeszélt játékokat játszatom el és azokhoz külön zenét szolgáltatok, így nincs üresjárat az esküvőn, mert ezekhez a játékokhoz, nincs szükség a zenekar közreműködésére.

10683568_4708513848403_2870097002642563299_oAmennyiben nincs igény a játékokra, akkor természetesen azokat elhagyom. 

 Minden esetben személyesen kell találkoznunk ahhoz, hogy megismerjük egymást és a megbeszélésen kiderüljön, hogy velem képzelik e el az esküvőjük levezetését, szimpatikusak vagyunk e egymásnak.

Ha úgy döntenek, hogy megfelelő a ceremóniamesteri munkám Önöknek, akkor a megbeszéltekről forgatókönyvet készítek, valamint megbízási szerződést írunk alá. Minden esetben foglaló szükséges ahhoz, hogy fix időpontként beírjam a naptáramba az Önök esküvőjének az időpontját.

Guba István
Tel: 06-20-388-1009

Szabó Lajos

Szerkesztő