You are currently viewing Webalbum Stúdió

Webalbum Stúdió

Cégünk a belváros szívében már majd tíz éve foglalkozik egyedi meghívók készítésével. Filozófiánk, hogy nem a mások által valahol legyártott kártyákra nyomunk szöveget hanem a magunk illetve a megrendelők által kért meghívó elképzeléseket valósítjuk meg. Nálunk gyakorlatilag majdnem minden változtatható egy megívó típus esetében. Papír színe, minta, szalag stb. Egyeztetett időpontban akár hét köznap esete vagy hétvégén is át tudjuk beszélni a meghívóval kapcsolatos igényeket. Minden esetben e-mailban demót küldünk majd egy fizikai első példány csinálunk jóváhagyás véget. Adott esetben a jóváhagyástól számított néhány napon belül elkészítjük a megrendelt meghívókat.

A majd több mint száz fotóval ellátott esküvői meghívó blogos oldalunkat a következő linkre kattintva http://eskuvoi.meghivo.hu érhetitek el.

Sok segítséget igyekszünk adni a meghívók kialakításához! A szükséges segítséget mint például a betűtípusok , idézetek, minták , szöveg típusokat a következő  a következő linkre kattintva http://www.meghivo.hu  érhetitek el. Ezen az oldalunkon regisztrálva ingyenes esküvői költségtervezőt is használhattok!

Webalbum Stúdió Kft.

1075 Budapest, Madách Imre út 8. 1/5.

Facebookon: https://www.facebook.com/Meghivo.hu

Néhány az elkészült munkáinkból:

Clipboard08 Clipboard07 Clipboard06 Clipboard05 Clipboard04 Clipboard03 Clipboard02 Clipboard01

Szabó Lajos

Szerkesztő