You are currently viewing Viktória Táncoktatás Pécs

Viktória Táncoktatás Pécs

Kedves Érdeklődők!

Jegyespároknak esküvői felkészítését vállalom Pécsett standard- (angol keringő, tango, bécsi keringő, slow fox, quick step) és latin-amerikai táncokból (cha-cha-cha, samba, rumba, jive)

Egyéni magánórákon vagy csoportos órák keretei között, kortól függetlenül várom a táncolni vágyókat kezdő és haladó szinten.

Az esküvődre készülsz vagy hivatalos leszel egy esküvőre? Nem tudsz táncolni? Gyere el és tanulj meg, hiszen a nagy napon szükséged lesz rá!

Sok szeretettel várom a társastánc tanfolyamokra a táncolni vágyó érdeklődőket, esküvőre készülő párokat!
A tanfolyamokon a következő táncokkal ismerkedünk meg:
Angol keringő, Tango, Bécsi keringő, Slow Fox, Cha-Cha-Cha, Samba, Rumba, Jive, Salsa, Csárdás, Polka
Az órán egy alkalom 90 perces foglalkozást jelent! A tanfolyam időtartama: 8 x 90 perc képzés.
A kurzus végeztével lehetőség van folytatni magasabb szinten a tánctanulást. Aki csak pár alkalomra jönne el, erre is van lehetőség.

A magánórákon egyéni, hozzátok illő koreográfiát tervezek és tanítok meg számotokra, zenével, zenei vágással és sok-sok jó tanáccsal az esküvőre!

Az esküvői felkészítés során a magánóráitokról, egyedi koreográfiátokról DÍJMENTESEN videofelvételt készítünk, melyet a YouTube-on vissza tudtok nézni. Természetesen ezek a videók rejtve maradnak a nagyközönség elől és csak Ti a videón szereplők tudjátok megtekinteni a link birtokában.

 Várok mindenkit nagyon sok szeretettel!

Üdvözlettel:

Viktória Táncoktatás Pécs

Vitényi Viktória

+36 70 241 42 60

Szabó Lajos

Szerkesztő