You are currently viewing Egy különleges esküvői DJ: Csikós Balázs, avagy DJ Csiki
Egy különleges esküvői DJ: Csikós Balázs, avagy DJ Csiki

Egy különleges esküvői DJ: Csikós Balázs, avagy DJ Csiki

Csikós Balázs vagyok, esküvői DJ, másnéven DJ Csiki. Ha voltál már valaha esküvőn, akkor valószínű, hogy az ételekre és a bulira emlékszel leginkább. Ebből adódik, hogy a buli az egyik legfontosabb része az esküvőnek. Ha már esküvői DJ-t kerestek, akkor fontos a megfelelő hangulatfelelős kiválasztása, hiszen rajtatok kívül szinte mindenki a bulira fog emlékezni az esküvőtök után. Több mint 10 éve vagyok esküvői DJ, így láttam és átéltem már számos, különböző esküvőt, és helyzetet egyaránt. Ezzel a tapasztalatommal szeretnék abban segíteni, hogy a Te esküvőd valóban felejthetetlen emlék legyen.

Tökéletes felszerelés

Azt minden esküvői DJ mondja magáról, hogy „professzionális”, „magas minőségű”, „piacvezető” felszereléssel dolgozik, beszél a Watt-okról, meg mindenféle technikai paraméterről, bla-bla-bla. Ezzel nem rabolnám az időtöket. Megfelelő, és gondos részletességgel kiválasztott a felszerelésem minden darabja. Úgy válogattam, hogy azt a célt szolgálja, ami valóban fontos: kristálytisztán szóljon a hangtechnika, a fények élménnyé tegyék az esküvőtöket. Mindezt olyan megjelenéssel, ami beleillik egy szépen feldíszített esküvői helyszínbe: elegáns, letisztult módon. Ha érdekel, hogy pontosan milyen felszereléssel dolgozom, szívesen bemutatom, teljes részletességgel.

Személyre szabva

Mindenkinek más az álma az esküvőjével kapcsolatban. Biztos vagyok benne, hogy Ti sem egy az egyben lemásolni szeretnétek egy hallott vagy látott ötletet. Sokkal inkább az egyéniségeteket is ki akarjátok fejezni az esküvőn. Legyen ez apró, vagy az egész esküvőt átölelő egyéni elképzelés. Épp ezért elég furán adná ki magát az a helyzet, ha nálam Ti is „csomagból” tudnátok választani, hiszen akkor „Ti is egy lennétek a sok közül”. Persze, vannak nekem is irányszámaim, viszont az árajánlatom minden esetben személyre szabott és egyedi. És ehhez az esküvő zárószámáig tartom is magam, minden esetben.

Nincs időkorlát, sem túlóradíj

Ha már a zárószámnál tartunk, akkor itt megállnék egy kicsit. Persze, amikor ezt olvassátok, akkor még a zárószám rettentő messze van, viszont jó ezt is még az elején tisztázni. Nálam nincs időkorlát, így kvázi addig bulizunk, amíg:
– Ti jól érzitek magatokat, bárjátok még energiával,
– a helyszín nem mondja azt, hogy „záróra”, vagy
– a násznép annyira megfogyatkozik, hogy nem érdemes sokáig zenélnem.
Ha az utolsó eset áll fent, akkor sem úgy húzom le a zenét, hogy hirtelen csend lesz, villany fel és elkezdek pakolni. Közel sem így lesz. Az, hogy miként zárom a bulikat, legyen az én titkom, az ajánlatban benne lesz, illetve a személyes találkozón megbeszéljük. És akkor a túlóradíj.
Egyszerűen nem tartom erkölcsösnek, hogy a buli vége felé, amikor már fáradtabbak vagytok (fejben), a násznépen valamelyest eluralkodik az alkohol, ott plusz pénzről beszélgessünk. Ilyen állapotban általában nem mindig a legjobb döntést hozza meg az ember, így ezt jó az elején tisztázni. Sokkal nyugodtabban tudtok készülődni és bulizni is, ha tudjátok pontosan, hogy mi-mennyibe fog kerülni az esküvőn. Itt visszakanyarodnék az előző ponthoz: „ehhez az esküvő zárószámáig tartom is magam, minden esetben”.

Díjmentes szertartáshangosítás a helyszínen

Arról se feledkezzünk meg, hogy a hivatalos IGEN-ek kimondása épp annyira fontos, mint a vacsora, a buli, a torta, vagy a menyasszonytánc. Gyakorlatilag a hivatalos rész nélkül nem is lehetne esküvő. Persze az is gyakori eset, hogy a polgári szertartást nem aznap tartjátok, ennek számos oka lehet. Viszont, ha aznap tartjátok és a helyszínen, akkor a szertartást ingyen hangosítom, egy teljesen különálló felszereléssel.

Tippek, trükkök

A bemutatkozóban említett tapasztalataimat szívesen átadom Nektek még a szervezés elején. A jókat és a rosszakat is egyaránt. Ezek az esküvői tippek is tudnak abban segíteni, hogy könnyebben szervezzétek a Nagy Napot, vagy még különlegesebbé tudjátok tenni számotokra és a násznép számára egyaránt.

Ha szimpatikus, amit eddig olvastatok, akkor keressetek meg, nehogy foglalt legyek már a Nagy Napotokra!

Honlap: https://www.djcsiki.hu
Facebook: https://www.facebook.com/csiki.dj/
Email: info@djcsiki.hu
Telefon: +36-20-537-5336

Szabó Lajos

Szerkesztő