You are currently viewing Esküvőhelyszín Tatán: Kristály Imperial Hotel**** és Pálma Rendezvényház

Esküvőhelyszín Tatán: Kristály Imperial Hotel**** és Pálma Rendezvényház

Romantikus szépségű helyre invitálunk: a magyar arisztokraták kedvelt szálláshelyére, Tatára, a barokk városkába, a Kristály Imperial Hotel**** és Pálma Rendezvényházba.

Az Esterházyak épület-együttese két részből áll: a Kristály Imperial Hotel**** elegáns szálloda, amely Barokk Díszudvarát és boltíves éttermét kínálja esküvői helyszínül, a Pálmaház pedig a szállodához közeli Angolparkban található, a közelmúltban felújított különleges műemléki rendezvényház.

A helyszínek romantikus környezete egyedi esküvői hangulatokat teremt: a hagyományos fogadástól a legújabb trendekig, az exkluzívtól a bohémig, a nyári, szabadtéri esküvőtől a téli ceremóniáig. A Kristály Imperial Hotel**** és Pálma Rendezvényház Angolparkjában kisasszony lehetsz.

0233

Kinek ajánljuk, hogy a PÁLMA RENDEZVÉNYHÁZBAN tartsa esküvőjét?

  1. Annak, aki szereti a patinás eleganciát és hercegkisasszony szeretne lenni az esküvőjén. A romantikus helyszín adott, a dekoratőrök pedig elkészítik hozzá álmaid díszítését.
  2. Annak, aki budapesti, a rendezvényház csupán 70 kilométernyire van a fővárostól.
  3. Annak, aki különlegesre, egyedire vágyik, és élete egyik legszebb napján elszakadna a nyüzsgő nagyvárostól. A Pálma Rendezvényház imponáló hatalmas belmagassága, és az épületet körülölelő, „érzelmes” Angolparkja tökéletes háttért biztosít a legszebb esküvőkhöz. A Pálmaházban 120-140 főt láthatsz vendégül.

A Pálma Rendezvényház műemléki környezete, csodálatos parkja, nagy belmagasságú, arisztokratikus bálterme mesés esküvőket látott már, nem hiába a menyasszonyok kedvence. Szabadtéri, nyári esküvőkön a ceremóniát az Angolparkban tarthatod, eskütöket a szabad ég alatt is kimondhatjátok, majd a party és lakoma következik a Pálmaház gyönyörűen feldíszített báltermében.  Téli esküvő is izgalmas itt, a hatalmas ablakokon kitekintve gyönyörű a havas táj.

A közeli Műromok és forrás kiváló fotózási lehetőséget tartogat. A környezet, a buja növények, a park festői és filmszerű.

971577_561974217172124_1760486515_n

Kinek ajánljuk, hogy Kristály Imperial Hotelben**** tartsa esküvőjét?

  1. Annak, aki kedveli a romantikát. Ha a Kristály Hotelt választod, az esküvőd több helyszínen is tartható. A belső udvaron, szabadtéren: a Barokk Díszudvar intim jelleget, romantikus környezetet biztosít a ceremóniára felállított, virággal díszített boldogságkapuval.
  2. Annak, aki az elegancia szerelmese: a szálloda belső étterme 50 fős befogadóképességű, és a luxus érzetét kelti patinás székeivel, virágdíszeivel, terítékével.

Ha inkább a patinát kedveled, a Kristály Imperial Hotel**** díszudvarán tartsd a ceremóniát és akár a fogadást is. A fogadó eredetileg az Esterházy család megbízásából épült, ez az öröklött elegancia ma is áthatja az épületet, a barokk udvart, melynek közepén romantikus szökőkút áll. Télen, vagy ha az időjárás kellemetlenkedik, a boltíves étterem hangulata megkapó. Van karaoke lehetőség, biliárdasztal, és 50 fős borbár, kis esküvőkre. A borbár boltozata még őrzi az eredeti téglákat, így különleges atmoszférát ad.

montazsHa itt tartjátok esküvőtöket, vendégeidet kedvezményesen szállásoltathatjátok el a hotelban, ahol egykor Blaha Lujza, Jókai Mór, és a magyar arisztokraták java pihent és mulatozott.

Az Esterházy Étterem séfje rugalmas, választhatsz hagyományos menüt, vagy magyaros menüt egészséges változatban, de vegetáriánus fogásokat is. Ha a párok egzotikus ételeket kívánnak (pl. mediterrán menü) a séf ezt a feladatot is megoldja. Nagyon népszerű szolgáltatás az esküvő utáni napra szervezett morzsaparti a násznépnek.

Nászutasoknak is!

Az elegancia a Kristály Imperial Hotel**** szobáiban és wellness részlegében is tetten jelen van. A műemlék-hotelhez klasszikus eleganciájú szobák és cmodern Crystal Spa relax részleg kapcsolódik, a színterápia jegyében. Az esküvő után olyan jó maradni nászútra is…

http://www.thecrystalhotel.com

Szabó Lajos

Szerkesztő