Lara Esküvőszervezés

Lara Esküvőszervezés

Kedves Jegyes Pár!

 

-Hogyan legyen az esküvőtök tökéletes, kevés ráfordított energiával?
-Hogyan oldjátok meg külföldről a szervezést?
-Hogyan ne kövessétek el a tipikus esküvői hibákat?
Ebben segítek nektek!
Szinte minden nő már kislány kora óta a tökéletes esküvőről álmodozik. Az esküvő egyszeri és megismételhetetlen esemény. Minden menyasszony ezt az álmát szeretné megvalósítani és azt valóban tökéletesnek és mesébe illőnek megélni.

Ezért az eljegyzést követően azonnal szervezkedésbe kezdenek. A kezdeti lelkesedés után azonban hamar rájönnek, hogy mégsem olyan egyszerű egy esküvő megszervezése, ahogyan ők azt gondolták.

Az esküvőt ugyanis rengeteg előkészület előzi meg, amellyel mai rohanó világunkban kevesen tudnak foglalkozni. Az egész napos munka után következik még a rengeteg böngészés, keresgélés az interneten, mire a legmegfelelőbbnek tűnő szolgáltatókat megtaláljátok. Lássuk be, ez kimerítő feladat!

Ezt sok-sok telefonhívás és személyes egyeztetés követ, mire minden egyes szolgáltatóval átbeszélitek az igényeiteket, elvárásaitokat.

Aztán mégis számtalan kérdés és kétség fog felmerülni bennetek, hogy biztosan jól választottatok-e, mert az már csak a nagy napon fog kiderülni.

Amennyiben valamilyen hiba becsúszik, örök életetekre az a rossz emlék marad meg nektek. Sok pár utólag bánja meg, hogy nem kért hozzáértő segítséget az esküvője megszervezéséhez.

A célom az, hogy valóban megéljétek, kiélvezzétek ezt a várva várt napot, csak egymásra tudjatok figyelni, a vendégek pedig ne dolgozni, hanem szórakozni menjenek.

Hiszem, hogy minden esküvőnek tökéletesnek kell lennie!

Szabó Lajos

Szerkesztő