You are currently viewing Ciprus és Málta Specialista

Ciprus és Málta Specialista

Utazás és Esküvőszervező Kft. Az igazi mediterrán esküvői helyszínek

Esküvő és nászút egy helyen! Mindenki vágyik valami egyedi élményre, valami különlegesre. Például egy olyan útra, ami élete végéig emlékezetes marad. Tulajdonképpen miért ne lehetne az esküvő a nászúttal egybekötve? És valóban, mennyivel romantikusabb a boldogító „IGEN” kimondása egy napfényes mediterrán országban, a tengerpart és a pálmafák közelében!

A Ciprus és Málta Specialista, Utazás és Esküvőszervező Kft. tulajdonosa, Pintér Zsófia mindkét országban otthon van, hisz több évet élt kint, rengeteg esküvőt és utazást szervezett már a két szigetre, így bizalommal lehet hozzá fordulni a következő elérhetőségeken:

www.eskuvocipruson.hu vagy www.eskuvomaltan.com 

111

5 érv, hogy miért Cipruson vagy Máltán legyen az esküvőtök:

1, Mert így a nap tényleg csak Rólatok szól, a kapkodást és idegeskedést elfelejthetitek.
2, Mert az ügyintézés feladatát teljesen átveszi tőletek a mindenre felkészült esküvőszervező, aki tolmácsol és a helyszínen is mindent elintéz, Veletek van.
3, Mert a gyönyörű környezetben igazán romantikus lesz a szertartás, és ehhez nem is kell nagyon messze utaznotok.
4, Mert a költségvetés így sokkal barátibb lesz, mintha itthon rendeznétek lakodalmat, ráadásul esküvő után azonnal kezdődhet a nászút.
5, A Cipruson és a Máltán kötött házasság is hivatalos, itthon csak honosíttatni kell.

2

A legenda szerint Ciprus partjainál emelkedett ki a tenger habjaiból Aphrodité, a szerelem istennője, így joggal nevezik Ciprust a szerelem szigetének. Ha azúrkék tengerre és fehér homokos tengerpartra vágytok, válasszátok Ciprust! Ha pedig olyan országba vágytok, ahol lépten-nyomon kulturális emlékekbe lehet botlani, a Máltai Lovagrend erődjeiben vagy középkori városok szűk utcáin lehet fotózkodni esküvői ruhában, akkor számotokra Málta az ideális hely!

3

Megszerveznek Nektek egy emlékezetes hivatalos polgári esküvőt, hiszen mindkét sziget tökéletes helyszínt biztosít egy örök és feledhetetlen élményre. Az esküvőt követően pedig kezdődhet a nászút!

5

Nem kell hosszadalmas vagy bonyolult ügyintézéstől tartanotok, mert mindkét országban egyszerű és gyors az adminisztráció, de Pintér Zsófia ezt is elintézi Nektek, tehát a papírok elintézésével sem kell bajlódnotok!
Esküvőtöket minden részletre kiterjedően megszervezik: a szertartás lebonyolítása, dekoráció, esküvői torta, virágcsokor, kozmetika, fodrászat, limuzin, a násznép szállítása különleges esküvői busszal.
A gyönyörű esküvői helyszínek magukért beszélnek: a háttérben a tenger, a fehér homokos part egy pár lépésnyire, profi fotós és videós kíséri minden lépéseteket, hogy megörökítsék az itthoniak számára is az esküvőtöket, illetve hogy felidézhető emlék legyen később Nektek is!

6

Málta és Ciprus – tények
• A szigetekre közvetlen repülőjárat közlekedik, az út időtartama kb. három óra.
• Az éghajlat áprilistól októberig tökéletes az esküvőre, a napsütéses napok száma 340!
• Mindkét szigeten jól beszélnek angolul, így könnyen lehet boldogulni.
• Mindkét szigeten bal oldali közlekedés van érvényben, és euró a pénzük.
• Magyar asszisztencia, magyar nyelvű kirándulások biztosítottak.
• Nagyon jó a közbiztonság, és az emberek nagyon kedvesek, igazi mediterrán országok!

 

Pintér Zsófia • Ciprus és Málta Specialista,
Utazás és Esküvőszervező Kft.

Tel.: 06-30-2973482

www.eskuvocipruson.hu
www.eskuvomaltan.com
www.ciprustravel.hu
e-mail: info@ciprustravel.hu

MKEH Engedélyszám: U-001518

Szabó Lajos

Szerkesztő