You are currently viewing Vagány lányok vagány jegygyűrűi
Vagány lányok vagány jegygyűrűi

Vagány lányok vagány jegygyűrűi

Természetesen nem meglepő, hogy a vagány lányok vagány jegygyűrűre vágynak. Szerencsére ma már a gyűrű kínálat olyan széles, hogy könnyedén megtalálható az igazi, ha mondjuk eljegyzésre kerülne sor. Így az ilyen jeles eseményekhez kapcsolódó gyűrűk is passzolhatnak az adott hölgy stílusához. 

Több köves gyűrűk

A vagány hölgyek számára az úgynevezett „Cluster” gyűrűk kiváló választást jelenthetnek, hiszen az egyszerre többféle drágakövekkel díszített gyűrűk egyedi megjelenést kölcsönözhetnek. Ezek a megannyi formában és színben előforduló műremekek éppen a megszokottól eltérőt kedvelő, elegáns hölgyeknek lettek kitalálva.

Orlando Bloom például éppen egy ilyen több köves gyűrűvel jegyezte el kedvesét Katy Perryt, aminek értéke ráadásul nem kevesebb, mint 5 millió dollár.

Csiszolatlan gyémántgyűrűk

A teljesen formabontó, ám bájos és egyedülálló, csiszolatlan drágakövekkel készült gyűrűk szintén ideális választást jelenthetnek a különlegesre vágyó hölgyeknek. Ezeknek formája, színe és fénye szinte teljesen a véletlen műve, hiszen az ékkövek úgy kerülnek a foglalatba, ahogy a természet megalkotta őket.

Paris Hilton például hasonló jegygyűrűt kapott 2005-ben, aminek értéke nem mellesleg akkor egy milliárd forint volt.

Egyedi gyémánt gyűrűk

A gyémánt eljegyzési gyűrű örök klasszikus, mégis számtalan variációban elkészíthető, rengeteg elképzelés megvalósítható alkalmazkodva az igényekhez és a lehetőségekhez. Ennek hála szinte elképzelhetetlen, hogy két egyforma gyűrű készüljön, így akár igazán vagány megoldásokkal is találkozhatunk.

A sztárvilágban természetesen számtalan példát hozhatunk arra, hogy a gyémánt gyűrű díszeleg a sztárpárok ujján. Kanye West és Kim Kardashian esetében ez egy 15 karátos gyémánttal díszített nagyjából 8 millió dolláros gyűrűt jelentett.

Designer gyűrűk

Kétségtelen, hogy a gyémánt az egyik legnépszerűbb kőválasztás eljegyzési gyűrű esetén, hiszen a legeredetibbek kétségkívül a gyémántkővel ékített darabok, az egyedi design mellett egyre keresettebbek a színes drágaköves gyűrűk is.

Az igazán különleges karikagyűrűk esetében a forma, az anyag, a foglalat, valamint a kő berakása adja meg az egyedi, vagány külsőt. Ezért mindenképp érdemes a gyártók különleges gyűrű kollekcióik között keresgetni.

Az egyediségre tökéletes példa lehet Radics Gigi és Mikus Áron eljegyzése, ahol a gyűrűt maga a leendő vőlegény tervezte meg és azzal kérte meg párja kezét. Persze erre nincs mindenkinek lehetősége, de szerencsére a különleges karikagyűrű árak sincsenek a magasban, így mi magunk is választhatunk egészen egyedi gyűrűket választottunk számára

Összegezve

A vagányság tehát a sztárok világában is hódít és ez egyre inkább átterjed a mindennapokra is, így nem meglepő hogy egyre többen keresik az egészen egyedi, különleges gyűrű koncepciókat is. Szerencsére a különleges karikagyűrű árak sem mondhatók igazán magasnak, így akár mi is meglephetjük kedvesünket egy hasonlóval.

Szabó Lajos

Szerkesztő