You are currently viewing 10 meztelen torta amit látni kell

10 meztelen torta amit látni kell

Bizony-bizony a fondant és a vajkrémes fodrok felett is el tud járni az idő. Ha olyan tortát választotok, ami nincs bevonva, meg fogsz lepődni mennyire sok és gyönyörű lehetőség áll rendelkezésedre a „meztelen torta” trendből.

Három emeletes meztelen torta rózsával és boglárkával

Emeletes meztelen torta rózsával és boglárkával ezüst tálcán
Emeletes meztelen torta rózsával és boglárkával ezüst tálcán

Időt álló ezüst állványra helyezett torta megalapozza a stílust. A tükröződés remekül kiemeli a pasztellszíneket, a rózsaszín és bíbor rózsákat, boglárkákat és dáliákat. Az összhatás egy szeszélyes, romantikus megjelenés.

Éles ellentétekben

Meztelen torta csokival és fehér cukormázzal
Meztelen torta csokival és fehér cukormázzal

A kontrasztot a sötét csoki torta és a fehér cukormáz adja. Ezek önmagukban még nem biztos, hogy megállnák a helyüket. Kellenek bele még vibrálóan erős színű virágok, az alaphoz pedig egy egyszerű koszorú, és végeredmény máris egy elegáns megjelenés.

Kicsi a rakás

Meztelen torta gyümölcsökkel és inkaliliommal
Meztelen torta gyümölcsökkel és inkaliliommal

Ez kis édes sütemény bizonyítja, hogy nem kell hatalmas, vagy magas szinteket egymásra pakolni a hatás kedvért. Az ünnepi díszt a friss gyümölcsök, egy marék szőlő, és néhány pink inkaliliom adja.

Minden vörösben

Meztelen torta bordó rózsával
Meztelen torta bordó rózsával

Az egyszerű rétegezést az egyszerű díszítéshez igazítva, illetve a vörös rózsák teszik teljessé ezt a tortát. Egyetlen szín dominál, de még sem lehet levenni róla a tekintetet.

Legyen kettő

Meztelen torta
Meztelen torta

Szerencsére nálunk is sok párnak eszébe jut, hogy nem egy nagy tortát csináltatnak, hanem akár több kicsit, vagy csak az emeletek különböznek a fondant rétegek alatt. Mondanom sem kell, hogy egy meztelen torta esetében egy más ízű torta máshogy is néz ki. De ha egy csupasz torta nagyon jól tud kinézni, akkor kettő, vagy három bizony legalább annyira.

Játékos ízek

Meztelen torta a szivárvány színeiben
Meztelen torta a szivárvány színeiben

Mivel a torta rétegei teljesen látszanak, bármilyen töltelékkel is töltöd meg ugyebár látszani fog. Egy ilyen remekmű akkor születik, ha eljátszunk ezzel a gondolattal. Ha már látszik, tegyünk rá még egy lapáttal a szivárvány színeinek jegyében.

Csinos bogyók

Bogyós meztelen torta olvadós rágóval
Bogyós meztelen torta olvadós rágóval

Ennek a tortának nem csak a külsejére érdemes odafigyelni. Különlegessé az egymásra helyezett vajkrémes rétegek teszik, melyben gyümölcsdarabok és nyúlós olvadós rágókat szórtak a tökéletes íz hatás kedvéért. Imádnivalók a szamócák, málnák és áfonyák, melyek fokozza a természetes hatást és az esztétikumot.

Egálban

modern meztelen torta
modern meztelen torta

Ez egy igazán letisztult édesség. A modern dizájn, sima élek és összehangolt színvilág. Ha minden ennyire együtt van, akkor nincs is igazán szükség további díszítésre.

Ízletes csöpögés

Meztelen torta lefolyó karamellel
Meztelen torta lefolyó karamellel

Az egymásra pakolt tortalapkák és a töltelékek vízszintes vonalainak kontrasztot állíthat a tetejéről lefolyó karamell, vagy csokoládémáz… Mind-mind egy csipetnyivel több íz.

Lépcsőzetes elrendezés virágokkal

Lépcsőzetes meztelen torta virágokkal
Lépcsőzetes meztelen torta virágokkal

Ez egy karcsú magas tornyos elrendezés, melyhez elegendő egy pár eukaliptusz ág és Júlia kerti rózsa ahhoz, hogy kétszer is meggondolja valaki, hogy felvágja-e ezt a gyönyörű tortát (de azt javasoljuk, hogy mindenképp!).

FOTÓK: YOU LOOK LOVELY PHOTOGRAPHY, PHOTOGRAPHY DU JOUR,  THE SCHULTZES,  JULINA MARIE PHOTOGRAPHY,  LOVE ME DO PHOTOGRAPHY,  ANNA POCIASK PHOTOGRAPHY,  JENNY HAAS PHOTOGRAPHY,  CASSIE JONES PHOTOGRAPHY, AL GAWLIK PHOTOGRAPHY,  MI BELLE PHOTOGRAPHY

Szabó Lajos

Szerkesztő