You are currently viewing Weigert Images – nemzetközi esküvői fotózás

Weigert Images – nemzetközi esküvői fotózás

Weigert Images márkanéven futó fotós vállalkozásomat azt követően hoztam létre, miután 2007-ben visszatértem Magyarországra az Egyesült Államokból, ahol az amerikai luxushajótársaság, a Carnival Cruise Lines portréfotósaként dolgoztam egy ideig. Az esküvői fotózás iránti szenvedélyemet részben azok a nyugaton megvásárolható esküvői fotózásról könyvek lobbantották lángra, amelyekben egy számomra új, modern személetmód bontakozott ki és a vezető amerikai, angol, ausztrál esküvői fotósok felvételeit mutatták be.

IMG_4757 PS

Jelenleg Magyarországról és Ausztriából keresik a legtöbben a Weigert Images esküvői fotós szolgáltatásait, az esküvők nagy részét ebben a két országban fotózom. Angolul és németül egyaránt jól kommunikálok, ami magyarországi idegen nyelvű esküvők esetén is kifejezetten előnyös. Egyre több a vegyes házasság, ahol jól jön egy olyan fotós, aki nem csak alapszinten beszél angolul vagy németül, így a kommunikáció végig gördülékeny marad, ill. a fotós instrukciókat is tud adni a párnak idegen nyelven.

IMG_3533 PS-Edit-2

Stílusomat erőteljesen jellemzik a természetben készült, panoramikus felvételek – szerencsére a természet mindig megtalálható körülöttünk. Többnyire vaku nélkül, természetes fénnyel dolgozom, de alkalmazok mesterséges világítást is, lévén bizonyos körülmények közt az a legideálisabb.

2G2B6269 PS

Az elkészült felvételeket természetesen nem csak digitális formában nyújtom át megrendelőimnek, igény esetén gyönyörű fine art albumokat is tervezek. További szolgáltatásom a jegyespár fotózás (e-session), ami kiváló alkalom arra, hogy a fotós és az esküvői pár megismerje egymást és ráhangolódjon az esküvői fotózásra.

A Weigert Images a következő szezonokra is várja megrendelőit.

Weigert József – Weigert Images

weboldal: www.weigertimages.com

Szabó Lajos

Szerkesztő