You are currently viewing Esküvői ékszerdivat idén nyáron

Esküvői ékszerdivat idén nyáron

Az idei nyáron valószínűleg még több esküvőre kerül sor, hiszen lehetőség van nagyobb esemény megtartására is. Éppen ezért a menyasszonyok is nagyobb hangsúlyt fektetnek a kinézetükre, legyen szó a ruháról, vagy éppen az ékszerekről. De vajon melyikek lesznek a legdivatosabb darabok ezen a nyáron? Ebből a cikkből minden kiderül! 

Esküvői ékszer divat 2021 nyarán

Az idei szezon várhatóan sokkal jobban alakul majd, mint a 2020-as, hiszen lehetőség van lakodalmakat tartani. Nem könnyű kiválasztani azonban a tökéletes kiegészítőket, hiszen a kínálat hatalmas. Nem árt tehát időben meglesni a választékot és beszerezni a megfelelő ékszereket online webáruházból.

Ezüst kiegészítők

Az ezüst ékszerek természetesen most is hódítani fognak, hiszen ezeket kedvező áron vásárolhatjuk meg. Mivel ez az árnyalat szinte mindenhez remekül passzol, így nem is kétséges, hogy jó választás egy ezüst kiegészítő. Legyen szó fehér, esetleg ekrü ruháról, ebben az évben biztosan sokan döntenek majd egy egyedi nyaklánc vagy fülbevaló mellett. 

Érdemes körbe nézni persze az otthoni kínálatban is, hátha akad valamilyen lánc, amelyre csak egy kis medált kell beszereznünk. Ebben az esetben nemcsak pénzt spórolhatunk, hanem könnyebben döntésre is juthatunk. 

Gyöngyös ékszerek

2021-ben hódítani fognak továbbá a gyöngyös darabok is, amelyek nemcsak stílusosak, hanem egyszerűek és letisztultak is egyben. A Swarowski termékek biztosan előtérbe kerülnek majd, hiszen ebben az esetben számos változatban választhatunk egyedi ékszereket. Legyen szó csodálatos zöld nyakékről, kék fülbevalóról, esetleg sárga szívecskés karláncról, a kínálat hatalmas. 

A gyöngyös ékszerek ráadásul remekül passzolnak az abroncsos és hangsúlyosabb esküvői ruhák mellé. A kristályokkal díszített stílusos darabok nem túl hivalkodóak, ám mégis sokat hozzá tudnak adni a kinézetünkhöz. Nem érdemes azonban átesni a ló túloldalára, érdemes a kevesebb néha több elvét követni, így megtalálhatjuk az egyensúlyt. 

Egyszerű láncok

Egy bensőséges hangulatú lakodalomhoz remek választás lehet egy szív medállal ellátott nyaklánc, amely sokat mond, mégsem túl hivalkodó. Ezzel a medállal bármelyik évben hódíthatunk, hiszen sosem fog kimenni a divatból. Választhatunk továbbá leveles mintával ellátott kiegészítőket, virágos ékszercsodákat, vagy akár egy medál nélküli láncot is. Bármit is vásárlunk, az összkép a fontos!

Összegezve

A 2021-es esküvő ékszerdivat nem sokban különbözik majd az eddigiektől. Idén is hódítani fognak a különleges, ámde letisztult ezüst kiegészítők, a gyöngyös láncok és karkötők, illetve az egyszerűbb darabok. Egy szívecskés vagy faleveles medállal, egy Swarovski kristályos csodával, illetve egy ezüst karlánccal biztosan nem lövünk majd mellé a nagy napon. A legfontosabb azonban az összkép, erre érdemes hangsúlyt fektetni! 

Szabó Lajos

Szerkesztő