You are currently viewing TTD-avagy Tedd Tönkre a Ruhád!!!

TTD-avagy Tedd Tönkre a Ruhád!!!

A fotózásban megjelent egy új irányzat a TTD, vagyis Trash the dress. Erről az izgalmas, merész és újszerű fotózásról pár szóban…
Az esküvőfotózásban megjelent egy izgalmas új irányzat, a TTD, vagy trash the dress. A menyasszonyi ruha esküvő utáni \”rituális tönkretétele\”, fényképezkedés fűben, vízben, elhagyatott romépületekben, falusi tanyán… nem óvva már a ruhát, ünnepelve ezáltal is a házasság véglegességét és az örök egymásra találást!

Az esküvői fotózás magában foglalja az egész Nagy Napot! A menyasszony reggeli első kávéjától, a sminkelés, a fodrász, az öltözködés, készülődés izgalmától a pár aznapi első találkozásán át a szertartások, a boldog igenek és fogadalmak meghitt könnyeinek megörökítése, majd az örömgratulációk, tánc és mulatozás, tortával ünneplés a lagzin – mind a fotós aktív jelenlétét kívánja!

Hihetetlen nagy kiváltság számomra fotósként részéve válni a pár minden percének! Együtt átélni ezt a felejthetetlen napot…

A közös fotózás idejéhez érkezve már mindannyiunkat magával ragad valamiféle lelkes izgatottság, és ebből táplálkozva, közösen, meghitten és nevetve alkotjuk meg a Nagy Nap emlékpillanatait kettőtökről.

Ez az idő lehet a szertartás után, míg a vendégsereg a vacsorahelyszínre szállingózik, vagy pedig – és ez egy izgalmas új jelenség – az egész nap után!

Hallottál már a TTD fotózásról?

Az esküvő csúcspontja és magja a házassági fogadalom, hadd idézzem ide ezeket a mély, és jelentős szavakat:

\”Esküszöm az élő Istenre, aki Atya, Fiú, Szentlélek, teljes Szentháromság, egy örök Isten, hogy Őt, akinek most Isten színe előtt kezét fogom, szeretem. Szeretetből megyek hozzá, Isten törvénye szerint, feleségül. Hozzá hű leszek, vele megelégszem, vele szentül élek, vele tűrök, vele szenvedek, és őt sem egészségében, sem betegségében, sem boldog, sem boldogtalan állapotában, holtomig vagy holtáig, hitetlenül el nem hagyom, hanem teljes életemben hűséges segítőtársa leszek. Isten engem úgy segítsen. Ámen.\”

flat,550x550,075,fAnnak örömére és szabadságában, hogy ez a ruha az esküvővel immáron betöltötte feladatát, született meg az új esküvői fotós irányzat, a TTD!

Vagyis – trash the dress! Bátran tedd tönkre a ruhád!

Itt már tényleg csak a menyasszony habitusa szabhat határt, a hihetetlen látványok és élmények előtt!

Szabadon fekhetsz fűben, mezőn a virágok között, pancsolhatsz a tengerben, Dunában, Tiszában, kedvenc gyermekkori vagy a már közös nyaralások helyszínén, vagy akár szalmában hancúrozva ünnepelheted a Házasságodat! Hiszen nem baj, ha a ruha fűfoltos lesz, vagy egy tüske kiszakítja…

Esetleg romos épületek ódon romantikájában, elhagyatott régi helyek varázsában tündökölhetsz, nem féltve a ruhádat a portól, piszoktól! Vagy kedvesed autójavító műhelyében, hobbi esztergapadján, esetleg a paintball pályán, ahol megismerkedtetek…

De akár célirányosan tönkre is teheted az immáron rászolgált tündérkirálylány-ruhát, vad örömmel nyugtázva a boldogságod!

trash-the-dress-51Menyasszonyok és vőlegények, leendő feleségek, férjek, amellett, hogy garantáltan nem szokványos képek kerülnek majd az albumba rólatok, megismételhetetlen élményben is lesz részetek, ha kipróbáljátok!

(megjegyzés: természetesen, ha kölcsönzött a ruha akkor is tudunk fantasztikus alternatív megoldásokat…).

A cikket írta: Baráth Tímea

Szabó Lajos

Szerkesztő