esküvőidj.com

Köszöntöm az esküvőidj.com-nál!

Országosan, több éves tapasztalattal rendelkezve, magas színvonalon szórakoztatom Önöket és kedves családtagjaikat, szeretteiket és barátaikat a nagy napon, ami az ember életében egyszeri és megismételhetetlen pillanat.

Fontos, hogy minden tökéletesen álljon össze, merjen bízni a profi szolgáltatóban.

Ehhez én hozzájárulok maximálisan szakértelmemmel, OSZK dj vizsgával, széles jogtiszta zenei repertoárommal, a helyhez méretezett egyedi-professzionális fehér hang és Ledes fénytechnikámmal és eddigi rendezvényeim sikereinek tapasztalatával.

Napjainkban egyre inkább előtérbe kerül, hogy lemezlovas szórakoztassa az ifjú párt és a násznépet és estéjüket  a legmagasabb szintre emelje, hogy fergeteges élményben legyen részük.

esküvőidj.com

Érvek az esküvőidj.com mellett:

Eredeti, kiváló minőségben szóló magyar és külföldi slágerekre táncolhat, a 60’s évektől napjaink kedvenc bulizós slágereiig, itt értve a következő stílusokat: Retro, Rock & Roll, Latin, Funky, Dance, RnB, Rock, Soul, Swing, Jazz, Lounge és természetesen kívánság szerint a Mulatós is .Mindent az igényekhez mérten, hogy mindenki jól érezze magát.

Mivel a pénz is fontos szempont, a lemezlovas költsége, töredéke egy jól játszó zenekarnak.

Több ezer zeneszám és előre egyeztetett kedvencek közül válogathat. A többgenerációs vendégsereg kedvére, az aktuális közönség hangulatának megfelelő kizárólag énekelhető, táncolható, változatos, közismert, bulizós zenéket játszok, folyamatos zenei kívánságok teljesítése mellett. Fontos, hogy mindenki jól érezze magát!

Néhány kedvelt előadó teljesség igénye nélkül, (Michael Jackson,Madoona,Kool and the Gang,Earth Wind and Fire,Boney M,Abba,Gipsy kings,Dr Alban,Donna Summer,Wham,Barry White,Ottavan,James Brown,Steve Wonder,Hungária) Rock and Roll slágerek,RnB,Funky és Retro klasszikusok 70-90′, Klub kedvencek, 90′-napjaink kedvenc bulizós slágereiig.

Mikrofonon keresztül folyamatosan kapcsolatot tartok a násznéppel a buli alatt, számkérés természetesen lehetséges.

Sokféle esküvőt csinálok minden évben, különböző stílusokban, helyszíneken. Szívesen segítek akár ötletekkel, hisz apróságokon múlnak az este szép pillanatai 

Ellentétben egy zenekarral, a zenét folyamatosan élvezhetik, a násznép megérkezésétől –kellemes, lágy aláfestő zenékkel- egészen kifulladásig, szünet nélkül, fergeteges bulis slágerekkel.

  • AJÁNDÉK: Képvetítés („Ilyenek voltunk: vadak és jók”) és Ledes Hangulat – Háttér – Tánctér világítás

Szabó Lajos

Szerkesztő