Éld újra! 360 fokos esküvői videó VR szemüveg

Éld Újra! – 360°-os esküvői videó

360°-os esküvői videó merőben új, modern és időtálló kiegészítője a klasszikus esküvői szolgáltatásoknak. Természetesen továbbra is szükséged lesz egy kiváló fotográfusra, ahogyan egy esküvői videós csapatra is, de mostantól lehetőséged van kiegészíteni esküvői szolgáltatói csomagodat 360°-os esküvői videóval, ami minden szempontból egy nagyon egyedi, már-már kifejezetten esküvőkre szabottnak tűnő lehetőség. Miért? Mert Rólatok, a Ti nagy napotokról szól, és úgy örökíti meg, hogy bármikor újraélhessétek azt, Ti is, és a jövő generációja egyaránt. Vajon mit meg nem adnánk azért, hogy jelen lehessünk a pillanatban, mikor szüleink kimondták a boldogító igent, hogy végig követhessük esküvőjük napját, hogy átélhessük minden kulcspillanatát? Ez az, amit most Te megadhatsz, biztosíthatsz gyermekednek, unkáidnak, a jövő generációjának. A lehetőség, hogy körbenézz akkor és ott, oda nézz, ahová szeretnél miközben az események körülötted történnek egy csodálatos új tapasztalati forma.

Mi is a 360°-os videó? A 360°-os videókat speciális kamerával rögzítik, és az egész nagyjából olyan, mint egy körpanorámás fotó, csak itt ugyebár mozgóképről van szó. Egy ilyen videón nem csak egy adott irányba nézhetünk, hanem szinte bármerre, ami igazán különleges, valószerű élményt nyújt.

Gondolj bele az érzésbe, hogy lehetőséged van akár 20 év elteltével is belenézni a párod szemébe újra és újra az esküvőd napján, mintha csak visszautaznál az időben. Egy VR esküvői videó ilyen értelemben nem más, mint egy időkapszula, amely segít bármikor újraélni életed egyik legfontosabb napját. Ehhez ma már nincsen szükség drága kiegészítőkre. Maga a videó Youtube-on tárolható 360 fokban, és bármikor megtekinthető egy egyszerű VR szemüveggel és okostelefonunkkal. Két egyszerű kiegészítő, és máris ott találjuk magunkat újra az oltárnál, az esküvői menetben vagy éppen a kör közepén a lagziban.

Éld újra! 360 fokos esküvői videó VR szemüveg

Mire számíthatsz 360 fokos esküvői szolgáltatásunk igénybevétele esetén? Először is egyeztetünk, átbeszéljük a terveiteket. Ebből mi később felskicceljük a forgatókönyvet, amit megküldünk Nektek. A nagy napon a közeletekben leszünk egész nap, de mivel a kamera igen pici, és távirányítással működtethető, sokkal diszkrétebbek vagyunk, mint egy fotós, vagy videós csapat. Szerepelni maximum csak akkor fogunk, ha az előre egyeztetett igény szerinti beállított jeleneteket vesszük fel. A munka nagy része eztán kezdődik: a videóvágás bonyolult, a megszokottól teljességgel eltérő folyamata. Amit kaptok az a teljes nyersanyag, egy vágott, zenei aláfestéssel és intróval bíró videóklip USB-flash-tárolón. 2 db VR szemüveg, és a videóitokat feltöltjük Youtube-ra, természetesen privát csatornára.

Éld újra! 360 fokos esküvői videó VR szemüveg

Ha olyan egyedi megoldást keresel, ami segít megörökíteni életetek legfontosabb napját, nos, VR esküvői videóval egyenesen újraélheted a legszebb pillanatokat!

Éld Újra! – 360°-os esküvői videóval!

Szabó Lajos

Szerkesztő