You are currently viewing Mesébe illő helyszín a Budai Vár ékszere, a Halászbástya Étterem és Terasz

Mesébe illő helyszín a Budai Vár ékszere, a Halászbástya Étterem és Terasz

Az elegánsan berendezett étterem pazar termeivel, lélegzetelállító csilláraival, varázslatos panorámájával és teraszaival tökéletes helyszíne lehet esküvőjének, ha szeretné a vendégeit lenyűgözni és a legmagasabb színvonalon vendégül látni.
Séfünk a tökéletesre törekedve állítja össze gasztronómiai remekeit, hogy az esküvői vacsora a páratlan környezet mellett szintén felejthetetlen emlékké váljon.

Polgári szertartás a helyszínen

A Halászbástya Étterem – szerződött partnerként – a Budavári Önkormányzat Anyakönyvi Hivatalának kihelyezett házasságkötő helyszíneként működik, így lehetőségük nyílik, hogy csodálatos termeink vagy teraszaink egyikén, a város felett mondják ki a boldogító igent.

 Csodaszép téli esküvő kedvezményes áron

Pelerines menyasszonyi ruha, lovaskocsival történő érkezés, gyertyákkal és mécsesekkel dekorált étterem, forralt bor és sült gesztenye vendégvárásra, s mindeközben szállingózó hó – ezek azok, amiért érdemes téli esküvőt tartani.

 A Halászbástya Étteremben a téli hónapokban 30% kedvezménnyel vehetik igénybe alap szolgáltatásainkat és akár az Árkádsoron lévő fűtött teraszon is kimondhatják a boldogító IGEN-t.

 Éttermünk kedvezményes ajánlata iránt érdeklődjön értékesítő kollégánknál!

 „Van néhány olyan hely a világon, mint ez…”

 A Halászbástya Étterem is részt vesz az idei Esküvői Kiállításon a Budapest Sportarénában. Keressenek minket az A/19-es standon, akciókkal és kedvezményekkel várjuk Önöket!

 1014 Budapest, Halászbástya, Északi-Híradástorony

tel.: +36-30-543-9431 | sales@halaszbastya.eu | www.halaszbastya.eu

Szabó Lajos

Szerkesztő