You are currently viewing E & A Wedding

E & A Wedding

Az esküvő megszervezése ma már lényegesen összetettebb, mint néhány évtizede volt, amikor a központban a szép ruhák és a jó ételek voltak és persze a zenekar. Ha ezek mellé pipa került, akkor mindenki elégedett volt és a lagzit elkönyvelték a „remek volt ez is” események közé. Az Eandawedding.hu csapata a rendelkezésetekre áll bármilyen jellegű segítségre van szükségetek az esküvőtök szervezése kapcsán.

Ma már számos látványelem és szolgáltatás igénybevételére van lehetőség és esküvő és lagzi trendek napról napra változnak. A sikeres esküvőhöz számos apró részletet kell összehangolni, ami ma már esküvőszervező segítsége nélkül elég nehéz lenne, ezért ma már nem számít luxusnak igénybe venni ezt a szolgáltatást. Tapasztalt esküvőszervezőként a gondosan kiépített kapcsolatrendszerünknek köszönhetően kedvezményeket kaphattok és rejtett költségekre sem kell számítani. Természetesen mindig minden esetben a pár érdekeit képviseljük. A szolgáltatás igénybevételével gazdaságosan és nem utolsó sorban nyugodt várakozással tölthetitek az esküvőtöket megelőző időszakot. 

Esküvőszervezőként küldetésünk a bimbózó elképzeléseitek körvonalazódásától az utolsó vendég haza indultáig tart. A ti dolgotok megálmodni mit szeretnétek, milyen stílusban mi pedig ezeket összehangoljuk a lehetőségekkel. Segítünk megtalálni a számotokra tökéletes helyszínt összevetve ezt a vendégek számával és a költségvetéssel. Segítséget kaptok a fotós, videós kiválasztásában illetve az esküvői autóbérlésben valamint a tökéletes dekoráció megálmodásában és kivitelezésében egyaránt. 

Az egyezetetés a szolgáltatókkal, szerződések megírása, kedvezmények elérése mellett ellenőrizzük azt is, hogy az adott szolgáltató rendelkezik-e a szükséges műszaki háttérrel a feladata tökéletes elvégzéséhez. Az egyedi kívánságoknak is van helye. Megoldások születnek kifogások nélkül bármiről is legyen szó. 

Az All inclusive szolgálatás keretében minden az esküvővel kapcsolatos gondot, feladatot letehettek a vállatokról. Ebben  az előkészületek mellett a nagy napon való koordinálás is benne van. Próbavacsora, tortakóstoló vagy a kiválasztott zenekar élőben való meghallgatása illetve a szóba jövő helyszínek bejárása és még sorolhatnánk. A szolgáltatókkal is egyeztetünk minden apró részletet és az esküvői forgatókönyv szerint minden pontosan úgy fog történni, ahogyan ti megálmodtátok. A ti dolgotok csupán az lesz, hogy ragyogjatok és élvezzétek a figyelmet, amely rátok irányul. 

Arra is van lehetőség, hogy csupán a nagy nap lebonyolításában segédkezzünk. Elkészítjük a forgatókönyvet természetesen veletek közösen és gondoskodunk róla, hogy minden az abban megírtak szerint történjen. A készülődéstől kezdve a vendégek távozásáig személyesen hangoljuk össze az eseményeket ezzel tehermentesítve minden főszereplőt, még az örömanyákat is. A szervező munka ez esetben rátok hárul, de a nagy nap zavartalanul zajlik majd és nektek csupán magatokra és a vendégeitekre kell majd figyelnetek. Ahogyan ez a számotokra leginkább megfelel.

Tanácsadásra is van lehetőség. Az esküvői szolgáltatók száma igen nagy éppen ezért nehéz kiválasztani közülük ki az, aki biztosan a nektek való és kiváló minőségű szolgáltatást nyújt. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján és a megbízható kapcsolatrendszerünket felhasználva mi már tudjuk kivel érdemes együtt dolgozni és ki nem állja a szavát. Mi csakis teljesen megbízható szolgáltatókat ajánlunk a számotokra, akik már számos alkalommal bizonyították megbízhatóságukat és rátermettségüket. A rossz döntéseket sajnos nem lehet semmissé tenni és a ráadásra sem fog senki visszatapsolni másnap, ismételni lehetetlen. Bármilyen apró kérdésben is fordulhattok hozzánk, szívesen segítünk. Inkább kétszer gondoljatok át mindent, mint egyszer rosszul döntsétek el és aztán meg kelljen bánni.

Szabó Lajos

Szerkesztő