You are currently viewing Esküvői történetek modern felfogásban

Esküvői történetek modern felfogásban

Talán így jellemezhetnénk röviden önmagunkat, hiszen imádjuk a Nagy Nap korai készülődésének minden mozzanatát, átéljük az esküvői szertartás meghitt pillanatait, a portré fotózást művészi felfogásban fotografáljuk, a lakodalmas bulit pedig emberközeli pillanatképekben adjuk vissza. Mindezt igazi esküvői SZEMtanúként.

Hogy kik is vagyunk valójában? Akivel még nem volt szerencsénk találkozni, annak engedjétek meg, hogy pár szóban bemutatkozzunk.

Először talán Szilviával léptek majd kapcsolatba, mivel Ő szervezi az esküvő fotózásainkat. Ami viszont ettől is fontosabb: Ő az aki elsímitja a ráncokat, fényt varázsol a szemekbe, és igazi stílust visz az esküvői fotóitokba. Szilvia ugyanis a számítógépes képfeldolgozás es utómunka kiváló képviselője, aki tudását külföldi mesterkurzuson szerezte.

Esküvői fotográfusunk Roland a New York Institute of Photography volt diákja, és 2008-tól a párizsi székhelyű Nemzetközi Fotográfiai Szövetség AFIAP titulussal rendelkező fotóművésze. Alapító tagja a Magyar Fotóművészek Világszövetségének. Számos oklevél és elismerés fűződik nevéhez szerte a világon. Az egyik legrangosabb eredménye a közönség szavazatai alapján elért National Geographic Magyarország “Társadalomábrázolás” kategóriájában kiérdemelt 1.díj.

Magyaroszágon és Szlovákián kívül fotografáltunk már esküvőt Csehországban, Ausztriában, Olaszországban, Görögországban, de még a távoli karib-tengeren is Puerto Rico-ban.

Reméljük rövid bemutatkozásunk elnyerte tetszéseteket, és a lencsén keresztül szemtanúi lehetünk majd a Nagy Napotoknak.

Kellemes napot és szép fényeket!

szilvia & roland

www.kalman.eu

Szabó Lajos

Szerkesztő