You are currently viewing Egy csapat az igényes felvidéki esküvőkért!

Egy csapat az igényes felvidéki esküvőkért!

Örömmel tudatjuk, hogy hosszas tervezést és szervezést, valamint az igények és a kínálat felmérésére egyaránt kiterjedő piackutatást követően megalakult esküvői csapatunk!

Kezdettől egyetlen cél vezérelt bennünket: hogy egy helyen tegyük elérhetővé számotokra mindazokat a szolgáltatásokat, amelyek segítségével a Nagy Napot tényleg emlékezetessé tehetitek.

Nem kell különösebben jártasnak lenni a témában ahhoz, hogy tudjuk: a sikeres menyegző számtalan apró tényező összhatásából épül fel. Honlapunkon azokat a szolgáltatókat vonultatjuk fel, akik munkájának sikerességét több éves, nem egy esetben több évtizedes tapasztalat támasztja alá, s akik országos viszonylatban és határainkon túl is több száz elégedett ügyfelet tudnak felmutatni. Fodrász, sminkes, esküvői fotós, videós, zenész, esküvőszervező, vőfély, táncoktató, személyfuvarozó, koktél mixer, cukrász, dekorstúdió, divattervező, utazási iroda, esküvői DJ, nyomdastúdió, kastélyszálló, léggömbdekoratőr, valamint pálinkaház és gasztronómiai cég fogott össze annak érdekében, hogy az eseményre az ifjú pár és a vendégsereg egyaránt életre szóló, maradandó élményként tekintsen vissza.

roli_B_3

Felvidéki esküvő – mit is takar ez az elnevezés?

Elsősorban igényességet – önmagunkkal és a szolgáltatások színvonalával szemben. Tévedés ne essék – a dolog nem úgy történt, hogy egy kávéház szegletében megegyeztünk: igen, mi leszünk az a csapat, amelyik majd az igényesség, sőt exkluzivitás mézesmadzagját lebegtetve lépre csalja a kedves ügyfelet. Sokkal inkább arról volt szó, hogy több év munkáját, eredményeit mérlegelve, lépésről lépésre haladva létrehozzunk egy szolgáltatói közösséget, melynek tagjai egy magasabb színvonalat képviselnek az adott szakmában. Remélhetőleg sikerült.

Másodsorban teljes körű szolgáltatást, hiszen honlapunkon egy helyen érhető el mindenki, aki hozzájárulhat ahhoz, hogy a Nagy Nap tényleg egy életre szóló, feledhetetlen eseménnyé váljon. Szakembereink, partnereink az esküvőszervezéssel kapcsolatos minden területet képesek lefedni, de kínálatunkba beillesztettünk olyan szolgáltatásokat és szolgáltatókat is, amelyek/akik – bár a tájainkon hagyományosnak tekinthető lagzikról egyelőre általában hiányoznak –, új színt, új fényt vihetnek a menyegzőkbe.

roli_B_4

S hogy miért felvidéki?

Mert itt élünk, ebből a közegből táplálkozunk, a dél-szlovákiai magyarság ide vonatkozó igényeit ismerjük, s úgy érezzük: ez az a miliő, amelyet szakmai tudásunkkal, ész- és szívbeli kapacitásunkkal szeretnénk szolgálni.

A felvidekieskuvo.sk csapata

Csatlakozz Te is Facebook oldalunkhoz: www.facebook.com/felvidekieskuvo

logo_FE

Szabó Lajos

Szerkesztő