You are currently viewing CK Media – DJ Czipi
Czipták Krisztián, Dj Czipi

CK Media – DJ Czipi

Czipták Krisztián, Dj Czipi vagyok, 23 éve Dj, 11 éve esküvői Dj is.

Ez nem csak munka számomra, hanem a hobbim is. Éppen ezért tudok minden esküvőt a legnagyobb odaadással csinálni, mintha csak a sajátomat csinálnám. 2021 és 2022-ben egy 8 millió forintos hang- és fénytechnika fejlesztés történt a CK médiánál, ami jelenleg a legjobb a piacon.

Ez elengedhetetlen a tökéletes munka érdekében, mivel maximalista vagyok. Legnagyobb erényem a magas zenei ismeret, 10-15 stílusban, melynek köszönhetően ismerem a legnagyobb slágereket nem csak cím, de akár szöveg alapján is, ha csak egy részletet ismer valaki és úgy kéri az este folyamán. Több nemzetközi esküvő lebonyolításában volt részem, ami a legnagyobb kihívás és élmény számomra (német, angol, francia, lengyel, finn, holland, perzsa, román, ukrán, dán, indiai stb.).

Rendelkezem szárazjég-, szikraszökőkút-, buborék-, és füstgépekkel, melyekkel egy igazán impozáns hangulatot lehet varázsolni, ha valaki igényt tart rá.

A legnagyobb elismerés számomra, mikor az este végén beszélgetek a párokkal, örömszülőkkel és maximális elégedettséggel köszönik meg munkámat, mondva, hogy ,,soha nem gondoltuk volna, hogy ennyire jó lesz”, vagy ,,túlteljesítetted az elvárásainkat”.  

Bízom benne, hogy a Ti legfontosabb napotokat is feldobhatom egy jó bulival!
Elérhetőség: www.ckmedia.hu

Szabó Lajos

Szerkesztő