Zsidai Group esküvői helyszínek
Zsidai Group esküvői helyszínek

Zsidai Group esküvői helyszínek

Változatos stílusú esküvői helyszínek egy helyen a Zsidai Csoporttól, hogy könnyű legyen a választás!

Családunkban a vendéglátás nem csupán megélhetés, hanem a szó legnemesebb értelmében vett hivatás. Évtizedek óta küldetésünknek tekintjük, hogy a magyar gasztronómia végre ismét egykori, háború előtti fényében tündököljön – eredményeinket pedig Ön már esküvőjén is élvezheti! 

Csoportunkhoz jelenleg Budapesten tizenkét étterem, kávéház, terasz és két boutique hotel tartozik, amelyek többsége kiváló esküvői helyszínként, esküvői étteremként is funkcionál. 

Minden éttermünk különböző kulináris irányt képvisel, egyedi arculattal és hangulattal várja a vendégeket – így amennyiben Ön esküvőjének keresi az álomhelyszínt, akkor is érdemes körülnéznie éttermeink között, hiszen változatos stílusú helyszíneink között mindenki megtalálja a számára tökéleteset! Alábbi cikkünkből megismerheti legnépszerűbb esküvői éttermeinket, helyszíneinket és bérelhető termeinket.

Lezseren elegáns, kifinomult: a Pierrot étterem

Zsidai Group esküvői helyszínek

Exkluzív, mégis barátságos és befogadó, romantikus hangulatú éttermünk a 13. századi várfalak között, az I. kerületi házasságkötő terem közvetlen közelében várja azokat a párokat, akik számára az álom-esküvő egy valódi tündérmesét jelent. 

Az étterem belső tere a kifinomult eleganciát tükrözi – mégis emberközeli módon, a hátsó kerthelyiségnek köszönhetően pedig akár zöldövezetben, páratlanul romantikus helyen fogyaszthatják el az esküvői vacsorát!

Az étterem több teremre tagolt elrendezése lehetővé teszi, hogy akár részben, akár egészében rendelkezésére bocsássuk – természetesen kizárólagos használatra, esküvőjére. 

Vagány és fiatalos, bevállalós pároknak: a Baltazár Grill

Zsidai Group esküvői helyszínek

Stílusos kis ékszerdobozunk a Budai Vár szívében egyedi design-nal várja kedves vendégeit. A macskaköves terasz, a vagány dekoráció és design a faszén grillel és a borospincével igazi kuriózummá varázsolja ezt a helyet, amelynek smart luxury design hotelében akár a nászéjszakát is elhálhatja az ifjú pár.

A Baltazár Grill nem egy hétköznapi esküvői étterem, különlegessége azonban sok mindenkit elvarázsolt már. Kandallós terme, borospincéje és ikonikus terasza tökéletes helyszínt biztosíthat álmai esküvőjének!

Szűk családi körrel a nagymama konyhájának hangulatát idézve: a Pest-Buda Vendéglőben

Zsidai Group esküvői helyszínek

Igazi, friss magyar kisvendéglőnket azon párok számára ajánljuk szeretettel, akik esküvőjüket szűk családi körben, kellemes hangulatban szeretnék tölteni. A Pest-Buda Vendéglő ugyanis éppen ezt kínálja: a nagymama konyhájának házias ízvilágát a legmagasabb minőségben, és otthonos, kellemes hangulatot árasztó légkört.

Modern magyar, kötetlen, mégis elegáns: a 21 Magyar Vendéglő

Zsidai Group esküvői helyszínek
Zsidai Group esküvői helyszínek

Egy vérbeli magyar étterem, amely kliséket mellőzve teremti meg azt a modern, 21. századi környezetet esküvője számára, amelyre álmodott. Elegáns, mégis kötetlen hangulatú, kényelmes éttermünk gyorsan vendégei kedvencévé vált!

Tágas belső tere, gyönyörű terasza akár beltéri, akár szabadtéri esküvői vacsorákra is tökéletesen alkalmas.

Laza, vidám és barátságos: Spíler Biergarten 

Zsidai Group esküvői helyszínek

A nyári hónapok egyik kedvenc helye a Budai Várban, amely talán első ránézésre nem az a tipikus esküvői étterem. Nem is kíván az lenne, ezt a helyszínt csak is vagány pároknak ajánljuk! 

Ez a hely valójában nem is annyira étterem, sokkal inkább sörkert – Budapest ikonikus gasztropubja és bárja, ahol a kézműves söröké, a fantasztikus fröccsöké, valamint a jóízű beszélgetéseké a főszerep a hétköznapokban. 

Kötetlen hangulata és varázslatos környezete azonban közkedvelt esküvői helyszínné is tette!

Szabó Lajos

Szerkesztő