Rádpuszta

A Gasztro élménybirtok 6,5 hektáros területéből szabadon válogathat az ifjú pár

Sportpályák, játszótér, szabad füves terület, lovas bemutatópálya – az esküvő témájához és hangulatához illeszkedően segítünk dönteni.

Az élménybirtokon gyönyörű környezetben tesszük felejthetetlenné és életre szóló élménnyé a ceremóniát.

Kérés esetén segítünk az anyakönyvvezetővel történő kapcsolatfelvételben és a megbeszélések lebonyolításában.

Előre egyeztetett időpontban a lehetőségeket bemutatjuk, ismertetjük.

Rádpuszta

A szertartás helyszínéül megújult pincénk különleges helyszín lehet.

Lenyűgöző méretű, réges-régi és faragott hordók, impozáns belsőépítészeti megoldások, interaktív elemek: 180 éves borospincénk a hagyományok megőrzése mellett megújult és átalakult. A hatalmas hordók, az impozáns belsőépítészeti megoldások nem mindennapi látványt nyújtanak.

A Magyar Borok Pincéje interaktív kiállításai a magyar bortörténetet és borkultúrát mutatja be, regionális csoportosítással mind a 22 borvidék szőlőtermelését, borászati hagyományait, kultúráját és gasztronómiáját megismerteti  a látogatókkal. A hordókban kialakított vitrinekben mutatjuk be a 22 hazai borvidékre legjellemzőbb borokat, a legnevesebb pincészetek különleges nedűit. A 8 eredet védett pálinkával is megismerkedhetnek látogatóink, és hogy teljes legyen a kínálat, a gyöngyöző hazai magyar pezsgők is helyet kaptak pincészetünkben.

Az ifjú pár fotózásának ideje alatt, vagy alternatív programként ajánljuk a násznépnek a kiállítás megtekintését, bor-, illetve pezsgőkóstolóinkat.

A zamatos borok, lélekmelengető pálinkák, gyöngyöző pezsgők mellé igény szerint finom falatokat is kínálunk: mangalicasonkát, kézműves sajtokat és lekvárokat is kóstolhatnak és vásárolhatnak vendégeink.

Rádpuszta

Rendezvénysátrunk áprilistól október végéig áll rendelkezésre, igény szerint fűthető és osztható nagyméretű rendezvénysátrunk. Kisebb sátraink a szertartás és koccintás ideje alatt vehetőek igénybe.

A rendezvénysátrat széksoros berendezéssel kínáljuk.

Minimum létszám nincs, azonban a sátorhoz dekorációt nem biztosítunk, az igények felmérése után kérés szerint dekorációs árajánlatot tudunk adni.

Rendezvényházunk földszintjén 300 fő befogadására alkalmas terem áll rendelkezésre, amely igény esetén szekcionálható is. A teremhez kiszolgáló pult és konyha is tartozik. Igény esetén vetítővásznat, projektor, flipchartot is biztosítunk. Az emeleti részen két elkülönített tárgyaló terem található, kiegészítve irodahelyiségekkel és ruhatárral, öltözővel.

A felejthetetlen esküvőhöz romantikus séta kocsikázás igényelhető hintóval vagy lovas kocsival.

Vidám hangulatú esküvőkre ajánljuk kisvonatunkat, mely 56 fős befogadóképességével a birtok körül, vagy akár a Balaton parton is repítheti a násznépet.

Az ifjú pár fotózása alatt, vagy a násznépnek extra programként tudjuk ajánlani csikós bemutatónkat (kb. 30 perc), illetve borpince látogatásunkat igény esetén bor, pezsgő, vagy pálinka kóstolóval egybekötve.

A gyermekek részére ingyenes játszótér és állatsimogató áll rendelkezésre.

A rendezvény ideje alatt szabadon látogatható a birtok, beleértve a Lipicai istállót is.

 

Szeretettel várjuk az érdeklődőket!

www.radpuszta.hu

Szabó Lajos

Szerkesztő