You are currently viewing Sátorrent

Sátorrent

Kedves érdeklődők, tisztelt leendő sátorbérlő Partnereink!

Ajánljuk Önöknek a Sátorrent exkluzív kivitelű, profi minőségű, hófehér, panorámaablakos, vadonatúj rendezvénysátrait igény szerinti méretben, helyszínre szállítással, állítással és bontással.

Kecskemét Viki 140906 007

Kunszállás 080531 020A sátrak kiválóan alkalmasak és nélkülözhetetlenek lakodalmak, ballagások, partik vagy más családi rendezvények, sportesemények, kiállítások, fesztiválok, céges és egyéb rendezvények lebonyolításához, ha azokat elegánsan, kellemesen, kényelmesen szeretnék megoldani. A sátor előnye, hogy bárhol, bármikor gyorsan felépíthető, könnyen, gyorsan egyedi kül- és belteret tud kialakítani – kiegészítők és díszítés alkalmazásával- , valamint igény szerint növelhető a befogadó képessége. Csapatunk helyszínre szállítja, felállítja, majd a rendezvény végeztével szétszereli. A sátrakkal együtt igény szerint kiegészítő szolgáltatásokat is tudunk ajánlani, így asztalok, padok, kerekasztalok,  székek, abroszok és székhuzatok, sátortéri és kültéri fűtőtestek, padlózat, komplett teríték Alföldi Porcelán készlettel, dekoráció, színpad,  fény- és hangtechnika. Ezekre igény szerint árajánlatot küldünk. A rendezvénysátrak alapméret 10 x 30 méter, a hossza 3 méteres elemenként bővíthető, vagy szűkíthető, a szélessége egymás mellé építéssel duplázható. Lábmagassága: 2,25 m, gerincmagasság 3,8 m. Tartozéka a belső térvilágítás. Hangulatvilágításhoz fényfüzérek – különböző méretben – bérelhetők. Hűvös estéken sátortéri és kültéri inox gáz fűtőtestek biztosítanak kellemes meleget. A padlózat masszív, műanyag, sejt alakú elemekből összerakható. A sátrakat mindig patyolat tisztán biztosítjuk megrendelőinknek.

Kunszállás 140628 001

Sátraink rendelkeznek mindenféle tervdokumentációval, építési-bontási dokumentációval, TÜV vizsgával, sátornaplóval, amelyek törvényi alapkövetelményei a sátorállításnak és üzemeltetésnek.

Érdeklődni: a 06 30/9383-550-es telefonszámon, az info@satorrent.hu  e-mail címen lehet Gyürky Lászlónál. www.satorrent.hu

Szabó Lajos

Szerkesztő