Pataky Ádám - TITI & HANDPAN

TITI & HANDPAN

Különleges zene, különleges alkalomra!

https://www.youtube.com/watch?v=fvKerigJVQ0

A ZENE

…már születésünk előtt is hatással van ránk!
…csökkenti a stresszt!
…fokozza a szív egészségét!
…csillapítja a fájdalmat!
…fokozza a memóriát!

…OLYAN, MINT A MASSZÁZS! KÉNYEZTET ÉS ELVARÁZSOL.

 

Mi a handpan?

Nem egy hangszer, hanem egy különleges zenei élményt nyújtó hangszobor. A 21. század legkülönlegesebb és legújabb zenei találmánya. Zenei műfaja chill out – egy nyugalmat árasztó zenei stílus, mely a hallgatójában kikapcsolódást, ellazulást eredményez.

Pataky Ádám - TITI & HANDPAN

Vágyik az egyediségre?

Egyházi és polgári esküvőkön (bármilyen vallású szertartáson és helyszínen) különleges zenei háttér kíséretet biztosítok. A páratlan hangzás spirituális világba kalauzolja Önt és vendégeit a szertartás előtti vendégváráskor, a boldogító IGEN kimondásakor, valamint a köszöntő alatt egyaránt.

Magyarországon és Szlovákiában ezt a fajta szolgáltatást kizárólag jómagam képviselem.

Egyéb ünnepekre is szívesen ellátogatok. Legyen szó születésnapról, névnapi ünnepségről, keresztelőről, boráldásról, kiállítás megnyitókról, joga órákról illetve bármilyen különleges eseményekről.

Egy elégedett ifjú pár véleménye:

“Amikor esküvőt terveztek, kellenek biztos pontok. Legyen a megálmodottnak megfelelő a menyasszonyi ruha, ne lógjon a zakó ujja, legyen kellően forró a leves és ne essen össze a torta. Olyan dolgok ezek, amelyek egyrészt az általatok választott, de kötelező esküvői elemek, másrészt a rokonok, a násznép, a vendégek irányába tett gesztusok, rosszabb esetben az elvárásoknak való megfelelés. Ezen felül, akinek belefér anyagilag – mert valljuk be őszintén, ez is fontos paraméter -, megpróbálhatja a kis névre szóló mütyürökön és színes apróságokon kívül valamivel személyessé, emlékezetessé tenni saját maga számára is az eseményt. Ha egy tanácsunk lehetne a készülődő pároknak, akkor az mindenképp az, hogy próbálják megélni az egész napot, próbáljanak részt venni saját esküvőjükön, hiszen ideális esetben nem lehet többször próbálkozni, nem lehet a saját tapasztalatok alapján másodszorra vagy harmadszorra majd tökéleteset rendezni. Mi a Handpan varázslatával szerettük volna megajándékozni magunkat, aminek a hangjába évek óta bele vagyunk bolondulva. Teljes volt az egyetértés, csináljuk!. De honnan szerzünk Handpant, hol találunk valakit, aki játszani is tud rajta és hogy fog ez a két dolog az esküvőnk helyén és időpontjában találkozni? Hosszas böngészés és telefonálgatás következett, de ezzel Nektek már nem kell foglalkozni! Bátran ajánljuk TITI-t. Első szóra vállalta felkérésünket, minden próbán, egyeztetésen a megbeszéltek szerint pontosan megjelent és olyan hangulatot teremtett, amilyet előzetesen elképzeltünk. A legjobban azok a vendégek jártak, akik sokkal előbb beültek hűsölni a templomi padokra és a templomkertben még a naplementét is megvárták, ők hallgathatták legtovább TITI játékát. Nekünk “csak” a próba és a szertartás alatti zenei betétek jutottak, de az egészen elképesztő volt. A klasszikus, nehezen emészthető orgona helyett olyan bensőséges hangulatot teremtett, amelyben szem nem maradhatott szárazon a gyűrűhúzást követően. Handpant minden esküvőre! Handpant minden templomba!”   

Édua és Tamás

Pataky Ádám - TITI & HANDPAN

Szüksége van bővebb információkra?

web: www.titihandpan.hu

e-mail: info@titihandpan.hu

Telefon: +36 70 410 66 57

+421 948 319 398

Facebook: www.facebook.com/titihandpan

Szabó Lajos

Szerkesztő