Ha választasz még 30,000Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!


Méretre vágható asztali futó

A méretre vágható asztali futó lényege, hogy tekercsekben kapod meg és az esküvő, vagy más rendezvény helyszínén az asztalra helyezve méretre tudod vágni. Nem kell attól félned, hogy rojtos lesz, csak használj éles ollót.

Az asztalközép dekoráció legfontosabb eleme az asztali futó, vagy átvető mely első sorban a vendégasztalokra és a főasztalra szokott kerülni. Hosszú asztalokon leginkább hosszában szokták felrakni. A menyasszonyi asztalnak pedig a a frontjához közelebb. Érdemes olyan színt választani, ami megy a masnikhoz, de nem feltétlen kell ugyan olyannak lennie! Minél több egymáshoz illő árnyalat jelenik meg az esküvőn, annál élettel telibb.

A futók tekercsekben kapod, melyet a helyszínen tudsz pontosan méretre vágni. Nem kell tartanod, attól, hogy felfeslik bármelyik anyag, csak éles olló kell hozzá.

Selyem asztali futó esküvőre

Selyem asztali futóink teljes mértékben megegyeznek a bérelhető székszonyáinkhoz használt masnikkal. Így a futókból akár masni is készíthető. Ez garantálja az esküvői dekoráció tökéletes összhangját.

Organza asztali futó

Ez a gyönyörű olcsó asztali futó tökéletes dekoráció lehet bármilyen asztalon. Készült kiváló minőségű organza anyagból, mely elegáns és stílusos megjelenést kölcsönöz otthonodnak, esküvődnek, vagy rendezvényednek.

Inda-mintás organza asztali futó

Lényegében megegyezik a sima organza asztali futóval, csak további előnye, hogy a mintás felülete már eleve díszes megjelenést kölcsönöz.

Géz asztali futó

A legexkluzívabb megjelenést a géz futók adják. A színvilága és az anyag minőség abszolút a mai követelményeknek és megfelelő. Ez a futó azonban nem csak két dimenziós. Enyhén gyűrve az asztalra helyezve vastagsága is van, ami a prémium kategóriába emeli a megjelenést.

Glitteres asztali futó

Ez a csillogó asztali futó egy lenyűgöző és stílusos kiegészítő bármely asztalon. Készült organza és selyem anyagból, amelyek garantálják a kiváló minőséget és tartósságot. A csillogó részletek és a ragyogó színek pedig igazán elegánssá teszik az asztalodat. Ez az asztali futó tökéletes választás mindenféle alkalomra.

Flitteres asztali futó

A flitteres asztali futó egy igazán csillogó és elegáns választás asztalod díszítéséhez, akár egy Gatsby esküvőn is. Minőségi organza és selyem anyagok felhasználásával készült, hogy még magasabb szintre emelje az asztalod megjelenését. A flitterekkel gazdagon díszített, amelyek fénnyel játszanak, és varázslatos fényt adnak az asztaldekorációnak.

Mire használható még az asztali futó?

Nem csak asztalközép dekorációra lehet használni. Csinálhatsz belőle masnikat is, vagy használhatod mennyezet dekorációhoz, esküvőn főasztal háttérhez összehúzni a dekoranyagot. Más dekoranyagok rögzítéséhez masni formájában.

Az Asztali futó tehát egy lenyűgöző, elegáns és stílusos kiegészítő, amely tökéletesen feldobja asztalodat. Az asztali futók széle hőkezelt, így biztosan nem fog szálasodni, vagy rojtosodni.