Ha választasz még 30,000Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
 • Organza asztali futó esküvőre több színben
  Futárral küldhető
 • Kombinálható és méretre vágható indamintás asztali futó 5m-es tekercsbenKombinálható és méretre vágható indamintás asztali futó 5m-es tekercsben
  Futárral küldhető
 • Szatén-organza asztali futó 47cm széles több színben
  Futárral küldhető
 • Glitteres inda mintás asztali futó több színbenGlitteres inda mintás asztali futó több színben
  Futárral küldhető


Organza asztali futó esküvőre

Az organza asztali futó egy elegáns és áttetsző anyagból készült díszítő elem asztalokon. Széles körben használják esküvőkön, ünnepi eseményeken és elegáns vacsorák során. Az organza asztali futók rendkívül könnyűek és áttetszőek, ami egy finom és romantikus megjelenést kölcsönöz az asztalnak.

Különböző színekben és mintázatokban kaphatók, így könnyen illeszthetők az adott dekorációhoz és esemény hangulatához. Általában az asztal közepén vagy a hosszában helyezik el, hogy a teljes asztalterítéket vagy az asztalneműt feldobja és kiegészítse. Az organza asztali futók gyönyörű díszítő elemek lehetnek, amelyek segítenek megemelni az esemény exkluzív megjelenését.

Milyen organzákat találsz nálunk?

A 23cm szélességű organza színpalettája összhangban van, ha az organza színével megegyező masnit választunk a ruhához vagy más dekorációhoz.

Ez a két elem egymást erősíti és összefogja a megjelenést, így harmonikus és elegáns hatást kelt. Fontos azonban ügyelni arra, hogy a színek ne legyenek túl erősek vagy vibrálóak, hogy ne legyen túl domináns a megjelenés. Gondosan megválasztott és összehangolt színekkel azonban nagyon szép és letisztult stílust érhetünk el.

Organza anyag általában

Az organza anyag egy vékony, áttetsző, fényes anyag, amely gyakran használják az esküvői ruhák, estélyi ruhák és dekorációs célok készítésére.

Organza asztal közép

Az organza asztal közép lehet egyszerű fehér színű, de gyakran díszítik virágokkal, gyöngyökkel vagy más dekorációkkal is. Ezek a kiegészítők általában a terítő közepén helyezkednek el, és elegáns megjelenést kölcsönöznek az asztalnak. Az organza asztal középek különleges alkalmakra, mint például esküvők, ünnepi vacsorák vagy rendezvények ideálisak.

Szatén-organza

A szatén organza egy finom, könnyű anyag, amely szép és elegáns megjelenést kölcsönöz bármilyen térnek. A lágy esése miatt tökéletes háttérdekorációhoz, mivel könnyedén formázható és díszíthető. A szatén organza jól mutat gyertyafényben vagy fényfüzér mellett, és varázslatos légies hangulatot teremt bármilyen rendezvényen vagy eseményen. Használhatjuk esküvőkön, születésnapokon, ünnepségeken vagy bármilyen más speciális alkalomkor, hogy fokozzuk az esemény eleganciáját és varázsát. Összességében a szatén organza ideális választás háttérdekorációhoz, ha egy lágy esésű és elegáns megjelenést szeretnénk elérni.

Inda mintás organza

Inda mintás oranza ugyan olyan anyagból készült, mint a sima organza. Az inda mintázat pedig tovább fokozza a termék szépségét és stílusát. Az inda mintás organza tökéletes választás lehet esküvői ruhákhoz, díszítő függönyökhöz vagy asztalterítőkhöz is.

A glitteres inda mintás organza különleges, mert a szálakat kis csillámok díszítik, ezáltal extra fényességet és csillogást kölcsönözve az anyagnak. Ez a stílusos és elegáns anyag különleges alkalmakra, például esküvőkre, bálokra vagy más ünnepi eseményekre tökéletes választás lehet.