Ha választasz még 30,000Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!


Géz asztali futó

A legexkluzívabb megjelenést a géz asztali futók adják. A színvilága és az anyag minőség abszolút a mai követelményeknek és megfelelő. Ez a futó azonban nem csak két dimenziós. Enyhén gyűrve az asztalra helyezve vastagsága is van, ami a prémium kategóriába emeli a megjelenést.

A géz anyag segít abban, hogy az asztali futó könnyed és friss hatást keltsen, valamint könnyen kezelhető is. A géz anyagból készült asztali futók általában jól mutatnak mindenféle asztalon, legyen szó menyaszonyi főasztalró, vengéd asztalokról, vagy tálaló asztalról. Emellett a géz anyagú asztali futók számos színben és mintával elérhetőek, így könnyen megtalálható a leginkább passzoló darab az adott rendezvényre.

A gyönyörű asztali futót finom, elegáns színek jellemzik. Ezek az elemek együttesen hozzájárulnak ahhoz, hogy a futó könnyedén harmonizáljon az esküvői dekorációval, és még szebbé varázsolja az asztalt. Fontos azonban, hogy az esküvői stílusnak és színvilágnak megfelelően válasszunk asztali futót, hogy tökéletes összhangban legyen a többi dekorációval.