Ha választasz még 30,000Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
  • Méretre vágható natúr zsákvászon futó csipkés szegéllyel 2,75m
    Futárral küldhető
  • Méretre vágható natúr zsákvászon futó 5m
    Futárral küldhető
  • Méretre vágható natúr zsákvászon szalag csipkés középpelMéretre vágható natúr zsákvászon szalag csipkés középpel
    Futárral küldhető


Zsákvászon asztali futó

A zsákvászon asztali futó egy olyan dekorációs kiegészítő, amelyet az asztalon elhelyezve feldobja vendégkasztalok dekorációját.

A zsákvászon anyagú futók általában natúr, egyszerű, de mégis stílusos megjelenéssel rendelkeznek, és könnyen kombinálhatók más dekorációs elemekkel. Ezek az asztali futók ideálisak bármilyen asztalra, például étkezőasztalra, ünnepi asztalra vagy akár irodai asztalra is. A zsákvászon asztali futók társaságot és eleganciát kölcsönöznek az asztalnak, és egyedi stílust visznek az enteriőrbe.

Juta asztali futó rusztikus és vintage esküvőre

Az alapvető dekorációs elemek egy rusztikus esküvőn a juta asztalterítők és juta asztali futók, valamint rusztikus stílusú dekorációs tárgyak, például fa asztaldíszek, virágcsokrok, fa tálak és gyertyatartók. Emellett fontos szerepet játszanak az egyszerű, természetes anyagok, mint például a fából készült kiegészítők és virágdíszek. A vintage stílusú kiegészítők, mint például régi üvegek és csipketerítők is jól passzolnak a rusztikus juta dekorációhoz. Fontos, hogy az összes dekorációs elem harmonizáljon egymással és teremtsen egy egységes és hangulatos esküvői dekorációs stílust.