You are currently viewing Három csodálatos kristályos fülbevaló esküvőre

Három csodálatos kristályos fülbevaló esküvőre

A kristályos fülbevalók egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ezeket akár esküvőre, akár ajándékba, akár saját részre is választhatjuk, hiszen az áruk kedvező és rengeteg színben kaphatóak. De vajon milyet érdemes választani a nagy napra? Ebből a cikkből minden kiderül! 

Ezüst ékszerek viselése

Az emberek már az ókorban is úgy gondolták, hogy az ásványi anyagoknak és a drágaköveknek gyógyító hatásuk van. Éppen ezért manapság sem nehéz misztikus ékszereket találni. Az ezüst viselése többféle egészségügyi előnnyel jár. Szerepet játszik a fertőzésekkel szembeni küzdelemben, de kiválóan alkalmasak influenza megelőzésében és a megfázások során egyaránt. Sokan észlelnek javulást az energia szintjük kapcsán is, ami mellett segítik még a keringést és az immunitás fenntartását is.

Mivel az áruk is kedvezőbb, mint az arany változatoké, így esküvőre is kiváló választások lehetnek. Vehetjük ajándékba, de akár saját részre is, hiszen számos színből kereshetjük meg a tökéletes darabot a nagy napra. De vajon milyen csodálatos kristályos fülbevalók léteznek?

Ásványos ékszerek

Nagy kedvencek manapság az ásványos ékszerek, amelyeket többféle formában is megvásárolhatunk. Legyen szó bojtos, antiallergén nemesacélról, akvamarinos változatról, hegyikristályról, vagy éppen jáde-kagylóról, a választék hatalmas. Az egyedi kiegészítőkkel nagyon sokan foglalkoznak az interneten, ennek köszönhetően pedig számos színből és formából válogathatunk, akár saját részre, akár ajándékba egyaránt.

Nemesacél fülbevalók

A nemesacél anyagot még csak pár éve kezdték el használni ékszerek készítéséhez. Éppen ezért lesz különleges, ha egy ilyen darabot választunk a nagy napra. Az anyagának köszönhetően könnyen ötvözik a többivel, egyszerűen díszíthető, így számos formában és színben kaphatóak. Nagy előnyük, hogy jóval olcsóbbak, mint bármely másik ékszer, tartósak, kopásállóak, allergiamentesek és nem utolsó sorban nem feketedik meg, mint az ezüst fülbevalók többsége. 

Swarovski kristályos darabok

A legkeresettebb ékszerek között megtalálhatóak a Swarovski kristályos fülbevalók is. A hölgyek évszázadok óta használják a testük díszítéséhez. Sok esetében már a születést követően nem sokkal átlövetik a gyermek fülét, amibe valamilyen csodálatos darabot tesznek. A legtöbb webshopban minden korosztály megtalálja a hozzá leközelebb álló terméket. Legyen szó pillangós változatról, esetleg vagányabb színről, a kínálat rendkívül széles. 

Kristály fülbevalók kínálata

Választhatunk tehát a kristály fülbevalók kínálatából is, ahol számos Swarovski ékszer közül vásárolhatjuk meg a tökéletes darabot. Rendelhetünk saját magunk számára, de akár ajándékba is egy szerettünknek vagy barátunknak. Legyen szó borostyános, fekete, világos, vagy sötét zöld változatról a választék rendkívül széles. 

Összegezve

Sokan elgondolkodnak, hogy vajon milyen ékszereket válasszanak az esküvőjükre. Legyen szó gyűrűről, nyakláncról, vagy éppen fülbevalóról, a döntés nem egyszerű. Ebben a cikkben összegyűjtöttük a legcsodálatosabb darabokat, amivel talán sikerül egy kicsit leszűkíteni a kört. 

Szabó Lajos

Szerkesztő