Esküvősziget

Esküvősziget – A menyasszonyok mentsvára

Tisztelettel bemutatjuk az Esküvősziget webáruházat! Különösen ajánljuk azoknak a szervezkedő menyasszonyoknak, akik szeretnének már megnyugodni a nagy szervezésben. Az Esküvőszigeten találtok meghívókat, ültetőket, koszorúslány és tanúfelkérőket, egyéb kiegészítőket, amik egységesen, az esküvőtökhöz illő stílusban készülhetnek, hogy minden apró részlet passzoljon…

Esküvősziget

… de sokféle termék is rendelkezésetekre áll, amire szükségetek lehet a Nagy Napon! Például köszönetajándékok, homokszóró szettek (ez kimondottan alacsony áron kapható, érdemes időben lecsapni – a szerk.), de találtok jól bevált szolgáltatói listát is, különleges esküvői szolgáltatásokat, mint az esküvői újság, a vattacukor esküvőre, vagy az esküvői honlap és nem utolsó sorban praktikus tippeket is a szervezéshez! Kérdés esetén chaten érdeklődhettek, szóval csemegézzetek rajta bátran!

Ha mégsem lelitek a hőn áhított vagy megálmodott meghívót, akkor itt egyedi elképzeléseket is teljesítenek, sőt úgy tudjuk, hogy a kínálat folyamatosan bővül!

Tipp: Ha szükségetek van valamire, jelezzétek nekik, hátha az lesz a következő bővítés…

Bővebb infó: www.eskuvosziget.hu

Esküvősziget

Szabó Lajos

Szerkesztő