You are currently viewing Az “örök” menyasszonyi csokor

Az “örök” menyasszonyi csokor

Az esküvő emlékét számtalan fotó és egyéb más apró tárgy is őrizheti. Miért ne maradhatna a menyasszonyi csokor is egy örök emlék, mely az esküvői képeket tartalmazó album mellett díszeleghet a vitrinben? Melyik menyasszony ne gondolt volna rá, hogy az esküvő után szeretné minél tovább megőrizni a csokrát, és majd a nagy nap után kiszárítja, így azt is elteheti emlékként? Csokorszárítgatás helyett, válassz tartósított virágokból és zöldekből készült csokrot, mely hosszú évekig megőrzi szépségét és eredeti pompájában emlékeztet a nagy nap meghitt és emlékezetes pillanataira.

Mik is azok a tartósított virágok, növények?

Valódi élő virágok és zöldek, amelyek nem hervadnak el, évekig őrzik üdeségüket, mintha csak most szedték volna őket frissen. Megvalósult álom, mely lehetővé teszi, hogy az ajándékba kapott vagy adott virágköltemények, különleges alkalmakra készített virágkompozíciók évekig kápráztassák el a megajándékozott személyt. A tartósított növények, virágok természetes növényekből egy különleges és környezetkímélő eljárás során készített remekművek. A tartósítás során a növényt legszebb állapotában metszéssel szüretelik, saját nedvességtartalmát helyettesítik egy speciális folyadékkal, amely lehetővé teszi, hogy a növény megőrizze természetességét, ruganyosságát, puha tapintását és élénk színét, ellentétben az egyéb más eljárással tartósított virágokkal, melyek törékennyé, ropogóssá válnak.

Előnyük a friss vágott virágokkal szemben, hogy a tartósított virágokból, növényekből készített csokrok már jóval a nagy esemény előtt elkészíthetőek, így jobban van idő a csokor alakítására, finomítására, míg az élő virágból készített csokroknál erre nincs lehetőség. A tartósított virágból készült esküvői csokroknál nem számít, hogy milyen az időjárás, meleg van-e vagy nagyon hideg, a csokor megőrzi üdeségét, míg az élő virágból készített csokrok megsínylik a nagy meleget vagy hideget. Továbbá megnyugtató hír az allergiások számára is, hogy ezek a virágok nem okoznak allergiás reakciót, mivel a tartósítás során minden virágpor és illat eltűnik a növényekből.

A tartósított virágokból, növényekből készült csokrok igazán különleges és értékes emlékei lehetnek az esküvőnek, a mennyasszonyi csokor mellé természetesen rendelhetőek kitűzők és egyéb kiegészítő csokrok (szülőköszöntő csokor, koszorúslány csokor), melyek ugyanúgy őrzik majd szépségüket és az esemény fontosságát.

Nézd meg a tartósított virágokból készült csokrok galériáját, mely csokrok webáruházunkban meg is rendelhetőek. Egyedi igény esetén pedig vegyétek fel velünk a kapcsolatot, hogy a megálmodott csokor megvalósulhasson, és örök záloga lehessen szerelmeteknek!

Szabóné Angyal Krisztina

Esküvői dekoratőr

Egy Hozzászólás

  1. Nyakas Eva

    Nekem tartósitott piros rózsàkból készült a brüsszeli és a debreceni esküvöi csokrom. Mai napig is olyanok, mintha tegnap készitették volna. Nem veszti el sem a szinét, sem a formàjàt. Mindenkinek csak ajànlani tudom, aki “örök” menyasszonyi csokorra vàgyik.

Comments are closed.