You are currently viewing Eljegyzési gyűrű trendek 2021-ben

Eljegyzési gyűrű trendek 2021-ben

Idénre tervezed az eljegyzést? Valami klasszikusat, esetleg modern stílusú gyűrűt keresel, akkor ezeket a 2021-es évi trendek között biztosan megtalálod. Emellett lehetőséged lesz válogatni az eljegyzésű gyűrűket aranyból, ezüstből, vagy akár fehér aranyból egyaránt. Nézzük, hogy mi az idei divat!

Eljegyzési gyűrű

A kiegészítő egy olyan ékszer, amelyet biztosan évekig fogunk hordani, jó esetben egész hátralévő életünkben, így nagyon nem mindegy, hogy milyet választunk. A vásárláskor fontos figyelembe venni a leendő tulajdonosának stílusát, illetve személyiségét egyaránt. 

2021-es trendek

Az idei trendek között megtalálhatóak a zafír köves, az aranyból készült változatok, de még a három köves kiegészítők is. De vajon mire essen a választás?

Három köves eljegyzési gyűrű

A klasszikus stílusú verziók sosem mennek ki a divatból, azonban minden évben változik, hogy éppen melyik az aktuális kedvenc. A három köves gyűrűk már rég voltak ennyire felkapottak, azonban idén ennek az irányzatnak a darabjai lesznek a legkelendőbbek. Ebben az esetben a három kő a múltat, a jelent és a jövőt szimbolizálják. A legtöbb esetben természetesen a középső gyémánt a legnagyobb, a másik kettő valamivel kisebb hangsúlyt kap. A csiszolás és a kialakítás azonban mindegyik esetében megegyezik, így téve egységessé az ékszert. 

Eljegyzési gyűrűk aranyból

Eljegyzési gyűrűk aranyból is készülhetnek, amelyek tulajdonképpen bármelyik évben remek választások lehetnek. Időtállóak, stílusosak, egyszerűek és nem utolsó sorban, hatalmas belőlük a választék. 

Vintage ékszerek

A vintage stílus már évek óta hódít, így nem csoda, hogy a gyűrűk területére is betört. Legyen szó valamilyen családból örökölt darabról, esetleg egy újonnan vásárolt, mégis régies gyűrűről, a vintage hatást keltő ékszerek biztosan ott vannak az idei év meghatározó trendjei között. A lényeg, hogy kötődjön hozzájuk valamilyen emlék, hiszen így lesznek igazán személyesek és vintage darabok. 

Sötétített fém gyűrűk

Azok számára, akik valóban követik a legaktuálisabb stílust, azoknak remek megoldás lehet egy feketített fém változat. Ez egy igencsak modern darab, amelyek esetében a titánium, illetve a ródium van elsötétítve, ezzel kiemelve a kő ragyogását. Bár a megoldás szokatlan, mégis erőteljes karaktert ad az ékszer számára. 

Összegezve

Idén számos meghatározó eljegyzési gyűrű trenddel találkozhatunk. Ezek között megtalálhatóak a régi klasszikus, aranyból készült változatok, a vintage ékszerek, a három köves ékszerek, de még a modern feketített fém darabok is. Mindegy, hogy mit választunk, a lényeg, hogy a vásárolt gyűrű illeszkedjen a tulajdonosának stílusához. Jó esetben ezt a darabot ugyanis élete hátralévő éveiben viselni fogja. 

Szabó Lajos

Szerkesztő