You are currently viewing 2015 tavaszának Top színvilága

2015 tavaszának Top színvilága

Az esküvő színvilága a legjobb módja annak, hogy kifejezhessük a személyiségünket és a stílusunkat. A színeket lehet használni a ruházaton, virágkompozícióban, az asztaldíszekben és megannyi helyen. Egy lépéssel a trendek előtt megmutatjuk a top 3 tavaszi színvilágot.

Tengerkék (Aquqmarine)

A tengerkék egy könnyű, kellemes árnyalat, mely egy kis sötétkékkel igazán romantikus és elegáns hangulatot képez. Keverjük semleges színekkel, mondjuk elefántcsonttal. Rendkívül jó páros kis zölddel és fehérrel rusztikus stílusban, vagy akár sárgával és barackkal a játékosság jegyében.

Tengerkék árnyalatai esküvő
Tengerkék árnyalatai esküvő

Vattacukor (Cotton Candy)

Ha a keresed a tökéletes keverékét a romantikának és a cukiságnak, akkor megtaláltad! Ez egy puha meleg és álmodozó szín, melyet olyan semleges színek egészítenek ki, mint a világos szürke, vagy a keki. Majd ezt feldobhatjuk egy kis arany, vagy ezüst kiegészítőkkel, vagy zölddel a friss tavaszi hatásért.

Vattacukor barack rózsaszín esküvő
Vattacukor barack rózsaszín esküvő

Jégszürke (Ice Gray)

Ez az önmagában ridegnek ható szín meglepően népszerű az eleganciája és a sokoldalúsága miatt. Szinten minden színnel párosítható, egyedi megjelenés érhető el vele. Nyugodtan válaszd, ha egy csipetnyi kifinomult eleganciát akarsz csempészni az esküvődbe.

Jégszürke árnyalatai esküvő
Jégszürke árnyalatai esküvő

Szabóné Angyal Krisztina

Esküvői dekoratőr