You are currently viewing Wedding Varga

Wedding Varga

Wedding Varga “esküvő kettesben” előkészítésére és kivitelezésére szakosodott. Tavasszal és kora nyáron Bécs, Salzburg és Velence, majd a mediterrán szigetek, Korfu, Santorini, Rhodos, és ez évben egészen December közepéig a Török Riviéra Antalya az, ahol előre egyeztetett időpont szerint az esküvő megrendezésében – kevés kivételtől eltekintve – személyesen is közreműködünk.
yeniWedding Varga “esküvő kettesben” előkészítésére és kivitelezésére szakosodott. Tavasszal és kora nyáron Bécs, Salzburg és Velence, majd a mediterrán szigetek, Korfu, Santorini, Rhodos, és ez évben egészen December közepéig a Török Riviéra Antalya az, ahol előre egyeztetett időpont szerint az esküvő megrendezésében – kevés kivételtől eltekintve – személyesen is közreműködünk.
A megtervezéstől a kivitelezésig, a megérkezéstől az elutazásig minden tekintetben rendelkezésre állunk a helyszínen. Amennyiben két helyszín egy időpontra esik, olyan megbízható partner veszi át a közreműködést, mint pl. Antalyán a Wedding City Antalya, vagy Santorinin az Anna Wedding.
Korfun, Rhodoson és Antalyán úgyszintén személyes közreműködéssel, Krétán, Santorinin pedig helyi fotóssal lehetőség van a házassági évfordulót ünneplő, vagy az ez évben házasságot kötött párok részére csak a fotózást igénybe venni. Amennyiben valaki nem rendelkezik stílusos ruhával, a helyszínen csekély térítés ellenében kölcsönözhető, és így az esetleg meg nem valósítható tengerparti álom egy része mégis valóságként megörökíthető.
Minden az ajánlathoz kapcsolódó kérdéseiket akár telefonon, E-mail-ben, vagy Skyp-on szívesen megválaszoljuk.

Szabó Lajos

Szerkesztő