Ha választasz még 30,000Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
 • Spirálos minimalista esküvői vendégkönyv
  Futárral küldhető
 • Földgömb alternatív vendégkönyv
  Futárral küldhető
 • Esküvői vendégkönyv borítékos oldalakkal
  Futárral küldhető
 • Kívánságfa 50 szívvelKívánságfa 50 szívvel
  Futárral küldhető


Az esküvői vendégkönyv egy olyan emlék, amelyet a házaspár mindig megőrizhet és visszanézhet, hogy emlékezzen a nagy napra és azokra az emberekre, akik szerették és támogatták őket az esküvőn.

Az esküvőkön használt vendégkönyvek, amelyekben a vendégek kedves üzeneteket, jókívánságokat, vagy éppen képes üzeneteket hagyhatnak az ifjú pár számára. Ezek a könyvek emlékeztetőként szolgálnak az esküvőről, és gyakran meghitt emlékezeteket őriznek meg az eseményről. A vendégkönyvek különböző méretekben és stílusokban kaphatók, lehetnek egyszerű papírkötésűek, vagy luxus borítójúak is. Sok pár személyre szabott vendégkönyvet is készíttet, amely az esküvő témájához, színeihez és hangulatához igazodik.

Az esküvői vendégkönyvek egy olyan könyvek vagy albumok, amelyet az esküvő vendégei kitölthetnek, üzeneteket, jókívánságokat hagyhatnak benne a házaspárnak.

A vendégkönyveket általában a fogadóterembe vagy a ceremónia helyszínére helyezik el, hogy a vendégek könnyen hozzáférhessenek hozzá. A könyv tartalmazza a házaspár nevét, az esküvő dátumát és esetenként más személyes részleteket is.

Milyen esküvő vendégkönyveket találsz nálunk?

A vendégkönyveinknek üres oldalai vannak, ahol a vendégek feljegyezhetik a jókívánságaikat, üzeneteiket vagy akár rövid történeteket is megoszthatnak a házaspárral.

Fa szív vendégköny

Az az alternatív vendégkönyv egyszerre ruszikus és modern termék, melybe kisebb fa szíveket lehet jókívánságokkal teleírni, majd beledobni az ifjú pár számára.

Negyedelő, jenga, puzzle vendégkönyv alternatívák

Ezekbe a játékos vendégkönyvekbe általában csak jókívánságokat lehet írni. A hagyomásos lapozható vengégkönyvek lapozható lapjaira viszont fényképeket is ragaszthatsz. Így tulajdonképpen a vengékönyv egyben esküvő fotóalbum is lesz.

A vendégkönyv tehát megőrzik az évek során, és néha még az esküvői évfordulókon is elő lehet venni, hogy újraolvassák az üzeneteket és újraéljék az esküvő emlékeit.