A pampafüves esküvői stílus

A pampafüves esküvői stílus az argentin pampákról inspirálódik, ahol a nagy síkságokon gazdag növényzet és állatvilág található. Ez a stílus általában egyszerű, természetes és rusztikus elemeket kombinál, tápláló és kényelmes környezetet teremtve.

A pampafüves esküvői stílusban gyakran használnak természetes anyagokat, mint a fa, a szalma, a száraz növények vagy a pampát jellemző növények. A színpaletta általában földszínekre és természetes tónusokra épül, mint a zöld, a sárga, a barna és a bézs.

Az esküvői dekorációban gyakran megtalálhatók az egyszerű virágkompozíciók, a szalma- vagy fadarabokból készült díszek, valamint a megmunkálatlan vagy természetes anyagokból készült asztaldíszek. A ruhaválasztásban is a természetes, egyszerű és laza stílus jellemző, mint például a bohém, laza anyagokból készült ruhák vagy virágmintás, könnyed ruhadarabok.

Egy pampafüves esküvő hangulatos és különleges lehet, megteremtve a természet közelségét és a nyugalmat árasztó környezetet a házasulandó párnak és vendégeiknek.

Ha választasz még 30,000Ft értékben, rendelésed INGYEN kiszállítjuk!
 • Pampafű natúr 90cm 5db
  Futárral küldhető
 • Nyuszi farok pasztell pink 65cm 20db
  Futárral küldhető
 • Nyuszi farok natúr 65cm 20db
  Futárral küldhető
 • Pampafű fehérített 90cm 5db
  Futárral küldhető
 • Pampafű koszorú
  Futárral küldhető